Loading…
Tilbage

OIOXML dokumentationsguide for AdressePunkt


22-02-2007 13:56:08

Filer og referencer

Titel Type
OIOXML dokumentationsguide for AdressePunkt.pdf pdf
Profilbillede

Hvor stammer oplysninger fra BBR fra

Mia Cordes-Hansen

Jeg spekulerer på hvor BBR trækker deres matrikel oplysninger fra. Dvs. kan jeg være sikker på, at eks. et opgivet antal kvm. i en lejlighed er korrekte på BBR?

Jeg sidder pt. med nogen papirer fra en andelsboligforening, hvor de mener, at en given lejlighed er 104 kvm., mens den ifølge BBR kun er 93 kvm.. Det undrer mig lidt? Lejligheden er gammel og har ikke været udvidet.

Mange Hilsner

Mia

Hej Mia

Nu har lejlighedens areal som udgangspunkt ikke noget at gøre med Matriklen. Der kan være forskel i beregningsmetoderne mellem f.eks. BBR areal og tinglyst areal. Du skal rette henvendelse til BBR gruppen i EBST hvis du har en specifik forspørgsel, på: lmi@ebst.dk

VH

Kristian

 

Det er ejeren af boligens ansvar at oplysningerne i BBR er korrekte.

Sommetider kan arealet af lejligheder være svære at gennemskue, da man oftest udover selve beboelsen, har del i trappen og eventueller fælleshuse.

Venlig hilsen
Marianne

Profilbillede

Vedr. BBR

Ilse Hansen

Jeg har lige været i banken, hvor jeg har til min store overraskelse konstateret, at min BBR ikke er i overensstemmelse med det faktiske.

Jeg har kigget højt og lavt efter byggetilladelser og tegninger for både på opførelsestidspunktet (1972) og tilbygningstidspunktet (1979). Det som er problemet i forhold til BBR, er tilbygningen med den tilhørende carport.

Jeg er meget i tvivl om hvordan jeg får det korrigeret til det aktuelle. Vil i være så venlig at rådgive mig, så jeg kan få aktualiseret oplysninger i BBR.

Kære Ilse

 

Det skal du have rettet hos din kommune.

 

VH

Kristian