Loading…
Tilbage
×

Info

Der findes en nyere version af resourcen her

Release Candidate af ny OIOUBL version 2.1 og nye OIOUBL Schematroner version 1.12.RC1


Erhvervsstyrelsen/Nemhandel frigiver hermed en Release Candidate af ny OIOUBL version 2.1 og tilhørende OIOUBL schematroner i version 1.12.RC1.

Opdateringen af OIOUBL schematronerne er en minor versionsopdatering, der sikrer understøttelse af UBL 2.1 og åbner for ny frivillig funktionalitet samt indeholde en række mindre og større fejlrettelser i de nuværende OIOUBL schematroner.

Det overordnede formål med at opdatere OIOUBL dokumentstandarden, er at give mulighed for anvende miljømærker og andre produkt-certifikater i OIOUBL fakturaer og kreditnotaer, samt sikre, at OIOUBL dokumentstandarden kommer et skridt nærmere Peppol dokumentstandarderne således, at OIOUBL og Peppol kommer til at benytte samme UBL 2.1 standard.

Links til supplerende materialer:

Erhvervsstyrelsen/Nemhandel arbejder ud fra følgende overordnede tidsplan:

  • 15.04.2022: Release frigives senest denne dato.
  • 15.05.2022: Deadline for teknisk implementering af OIOUBL schematroner.

For systemleverandører/Nemhandel-aktører, der teknisk foretager schemavalidering (ved hjælp af XSD'erne) for modtagelse af dokumenter, er det vigtigt at forberede disse opdateringer således, at man pr. 15.05.2022 er parat at modtage fakturaer og kreditnotaer med miljømærke informationer.

Det er fremover planen, at releasecyklus for OIOUBL schematroner kommer til at følge releasecyklus for Peppol dokumenter og schematroner. Der vil på et senere tidspunkt blive lavet en samlet beskrivelse af den nye proces.
 
Evt. spørgsmål vedr. denne betaversion kan sendes til: support@nemhandel.dk 

Med venlig hilsen
Nemhandel teamet