Loading…
Tilbage

[Leverandører] Bogføring og regnskab


Få styr på bogføring og regnskab

Regnskabet er en vigtig del af enhver virksomhed. Men det kan også hurtigt blive en tidssluger. Klar det hele let, sikkert og online og få mere tid til det der er vigtigt for dig. At drive din forretning.

Skriv et indlæg nedenfor om hvilken konkret bogføringstjeneste du synes er god.

Profilbillede

Få hjælp til bogføring og regnskab

Sara Ørstrup

Hvis man skal til at bogføre selv, er det meget rart at have en med erfaring ved ens side.

Så er det en rigtig god idé, at man finder en bogholder eller revisor. Og hvis man endelig skulle være i tvivl hvor man skal finde sådan en, så vil jeg klart anbefale, at man starte med at gå ind på RevisorKort.dk.

RevisorKort er en formidlingstjeneste, der er lavet med kendskab til, og i dialog med selvstændige i revisionsbranchen.

Siden er nem at bruge, og man kan hurtigt komme i kontakt med bogholdere / revisorer, eller potentielle kunder.

Derudover er der "revisorkortet", der giver et geografisk overblik over revisorer og bogholdere i hele Danmark.

Når man finder en bogholder eller revisor på revisorkortet, står man selv for kontakt og forhandling. Man kan også vælge at spare tiden, og lade folkene bag siden finde 3 tilbud til en.

ændret af Sara Ørstrup (06.09.2019)
Profilbillede

Timeregistrering

Jonas Jørgensen

Et meget vellidt system til timeregistrering og kontrol med timeansattes timeforbrug på opgaver, afspadsering, overarbejde m.m. er uden tvivl Intempus. Systemet kan integreres med et væld af de mest brugte regnskabsprogrammer,så timer nemt kan overføres til fakturaen. Læs mere på Intempus.dk
Profilbillede

Jeg er super glad for Dinero - rigtig godt til mindre start-ups

Martin Thomsen

Jeg har drevet flere midre webshops i en årrække, og jeg må sige at jeg har været super glad for Dinero. Det er perfekt til dig som starter småt ud, fordi du kan have et gratis abbonnement og når du senere får brug for mere avancerede funktion såsom API-konfiguration til automatisk bogføring med din shop, kan du let opgradere til deres pro-version. 

Yderligere har de god support 365 dage om året, hvilket har været skønt når man sidder alene og bøvler med en bogføringsproblematik!

Er sikker på der også er mange andre gode alternativer. Det hele kommer vel an på dit behov og brugervenlighed af programmet - som jeg ser det.

 

Mvh Martin

Profilbillede

Bedste regnskabsprogram? Se guiden og hvordan de er ratet (er du enig?)

Joachim Stig Thomsen

I BogholderiService.dk hjælper vi virksomheder rundt i hele landet med alt det kedelige omkring bogføring og regnskab. Vi arbejder digitalt og fleksibelt, hvorfor vi bruger alle de gængse programmer til hverdag. 

Vi bliver tit spurgt om, hvilket regnskabsprogram der er det bedste. Vi har derfor samlet vores egen erfaring og vores kunders feedback, og lavet en guide / pointscore for programmerne Billy, Dinero samt e-conomic.

Se gerne vores guide til det bedste regnskabsprogram og kom gerne med feedback - er du enig?

Profilbillede

Bogføring- og regnskabsystem fra Billy

Andreas Mikkelsen

Kunne se at Billy's regnskabsprogram ikke er nævnt, hvilket er et fakuteringsprogram jeg selv har gode erfaringer med - nemt at lære og bruge, og så er Billy innovative, og udvikler regelmæssigt på deres løsninger. Nye integrationer og muligheder kommer til. 

Mener også der er en gratis løsning, som man kan prøve af. 

Profilbillede

Få 3 tilbud på professionel hjælp til diverse regnskabsopgaver

Jørgen Aagaard

Jeg vil helt klart anbefale https://www.ageras.dk/ 

Ageras er ikke et regnskabsprogram, men en service for dig som ønsker professionel hjælp til diverse regnskabsopgaver. Kort sagt indhenter Ageras 3 sammenlignelige og skræddersyet tilbud til dig, så du får den hjælp du har brug for til en fair pris. 

Ønsker man derimod at gøre arbejdet selv, så er det ganske udemærket eksempler på gode regnskabsprogrammer, som de to øvrige kommentarer kommmer med. 

Ligesom Andreas, har jeg også tilknyttet til min egen anbefaling. 


[slettet indlaeg]

Jeg vil gerne anbefale Simpelt Regnskab.

http://www.simpeltregnskab.dk

Det er et online regnskabssystem specifikt henvendt til enkeltmandsvirksomheder, freelancere og selvstændige. Der er især lagt vægt på, at ens regnskab skal være så enkelt at håndtere som muligt. 

Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg selv er med til at drive Simpelt Regnskab.

Hvilket regnskabsprogram man vælger kommer helt an på hvilket behov man har, vil jeg mene, så at gå ud og anbefale ét regnskabsprogram er lidt tosset. Hos Dinero, hvor jeg selv sidder som Marketingschef siger vi tit nej til kunder, som vi ikke mener passer ind i vores regnskabsprogram eksempelvis hvis de har nogle ønsker, som vi ikke understøtter - så sender vi dem pænt videre.