Loading…
Tilbage

[Leverandører] Website


Få dit eget website

Dit website skal give kunder og samarbejdspartnere et fyldestgørende indtryk af, hvilken værdi din virksomhed kan tilføre andre virksomheder eller private.

Skriv et indlæg nedenfor om hvilken konkret tjeneste til websites (CMS) du synes er god.

Profilbillede

Wordpress eller Joomla

Mathias Jørgensen

Wordpress' kæmpe popularitet med en markedsandel på 55% - som nævnt tidligere, gør at der findes utallige tutorials på youtube, som jeg personligt har nydt godt af. Joomla er i min optik et ligeså godt CMS udviklings- og indholdsmæssigt, men på baggrund af wordpress' popularitet findes der bare flere tilgængelige tutorials, plugins og themes. På min egen side har jeg købt et theme, fordi når det kommer til themes på wordpress, så er gratistemaerne ikke værd at bruge.

 

Profilbillede

Ikke alle træer når himlen

Søren Pedersen

Jeg er enig i, at WordPress er et femragende sted at starte, når man bygger sin hjemmeside. Systemet er Open Source og derfor naturligvis gratis OG fleksibelt. Når det så er sagt, kan brugervenligheden vel komme an på så meget.

Personligt har jeg - til min virksomhedsside for tekstforfatning - haft min del besvær med det tilkøbte tema. Men lad nu det være.

Min pointe: Med mange forskellige typer tema-opbygning, variationen i typen af Visual Composer samt risikoen for at blande for mange plugins, kræver det alligevel adskillige timers lærepenge. Ønsker man blot en traditionel blogfunktion, er det naturligvis relativt simpelt at lære - når det først er på rygraden. 

Jeg må dog alligevel tilstå, at jeg ikke ser nogle alternativer, da brugervenligheden i netop WordPress sidder på sin egen trone.

På mange punkter er jeg helt enig med dig Søren, i at man WP giver en fantasktisk fleksibilitet, men at der stadig er en learningcurve på produktet. 

Jeg har som tidligere udikler været med til at lave mange forskellige systemer igennem årene og har derfor gjort mig en del erfaringer med at tilpasse de forskellige løsninger. Da det er yderst sjældent at man kan nøjes med hvad et CMS tilbyder out of the box, bliver man nødt til at finde nogle der kan lave de ekstra features som kræves af din website.

På min egen WP website navnelabels.nu havde jeg behov for at finde et plugin som kunne lade mine kunde customizere et produkt. Jeg var igennem en del forskellige plugins som påstod at kunne løse mit problem, men der var hvergang noget som ikke spillede godt nok. Så det endte med at jeg måtte udvikle mit eget plugin til formålet. 

Når man skal have hostet sit WP website skal man også være meget opmærksom på at brugerne skal have en god og hurtig oplevelse af dit site. Der er RIGTIG mange host, som ikke kan levere en god performance på WP, så gør dig selv den tjenbeste at læse nogle reviews først. Selv bruger jeg SiteGround, men der er andre lige så gode alternativer på markedet.

Just my five cents :)

Profilbillede

Unoeuro et godt fundament

Simon Broskov

I forlængelse af mit tidligere indlæg, bliver jeg nødt til at fremhæve Unoeuro som hostingudbyder. De giver et rigtig godt fundament, hvis man ikke ved hvem man skal vælge. 

Lad mig understrege, jeg intet har med dem at gøre, har bare prøvet en del steder efterhånden. Og der står de tilbage som min favorit. For vi ved alle hvor afhængig enhver hjemmeside er af at være på et hurtigt og stabilt webhotel. Blot et indspark :)

Profilbillede

Wordpress - billigt, nemt og brugervenligt

Simon Broskov

Jeg kan kun være enig med Mads. Wordpress har en markedsandel på over 55 % blandt CMS systemer og det er ikke tilfældigt. Det er super billigt, nemt og brugervenligt at komme i gang med - uden du behøver være stærk på det tekniske. 

Det kan godt være vi skriver 2017, og ikke 2010, men WP-systemet har aldrig været mere populært, mig bekendt. De mange billige Wordpress designs (normalt 100-200 kr.) og gratis plugins, gør at du kan få en pæn hjemmeside, med langt de fleste funktioner og features. Noget der skal tilkøbes eller udvikles, ved mange andre CMS'er. 

De mange fordele er faktisk én af årsagerne til at vi har valgt at specialisere os i Wordpress og valgt at tilbyde kurser i WP hos Medier & Co.

Da jeg i sin tid startede både min hobbybaserede madblog og senere mit marketingbureau op, var fokus også på at minimere startudgifter, for at kunne holde (økonomisk) fokus på andre områder.

Jeg har hele vejen igennem sværget til WordPress, og det er da også det system som min virksomhed udelukkende laver hjemmesider i når kunder foretager køb af hjemmeside

ændret af Mads Vindfeld Andersen (30.09.2016)

Jeg vil også gerne slå et slag for WordPress - det er et super nemt CMS at komme igang med, og der findes masser af gratis guides og kurser der kan hjælpe en igang - jeg kan f.eks anbefale dette WordPress kursus fra NemProgrammering.dk

[slettet indlaeg]

Et system som Wordpress er virkeligt simpelt og godt. Det kræver blot et webhotel med PHP og MySQL database og så er det super nemt at sætte op og vedligeholde.

Umbraco er også et godt system som dog er minded på den professionelle bruger eller webudvikler. Bruger delen er meget brugervenlig, så hvis man har nogen til at hjælpe med at designe og sætte op, så kan det også klart anbefales. Vi bruger det selv til vores egen hjemmeside. Det er rigtig nemt at integrere andre systemer til Umbraco. F.eks. har vi fået lavet en integration til vores overvågningssoftware så man live kan se vores driftstatus.