Loading…
Tilbage

[Leverandører] Internet domæne


Dit navn på nettet

Din identitet og tilstedeværelse på nettet (dit elektroniske visitkort) er vigtig for dine kunder og samarbejdspartnere. Første skridt er derfor at oprette et internet-domæne, som matcher virksomhedens navn. Domænet er fundamentet for dit website.

Her er et par eksempler på leverandører, men du er meget velkommen til at melde flere ind (som kommentar til denne side), så opdaterer vi listen løbende.

Skriv et indlæg nedenfor om hvilken konkret domænetjeneste du synes er god.

Profilbillede

Gigahost kombineret med Cloudflare

Rasmus Laursen

Jeg har i lang tid været hos UnoEuro, men pga deres email politik, så valgte jeg Gigahost istedet for. Kombiner det med cloudflare og du har en superkombi... Vær dog lige opmærksom på der er en bug for jer der kører wordpress og kombinerer det med flexible ssl! Her er der et plugins som det her, der kan forhindre det flexible loop man ryger ind og som ofte trækker siden ned.

https://da.wordpress.org/plugins/cloudflare-flexible-ssl/

Det testede jeg da jeg designede for sider som Brandstrup-Travels og Alt for haven og fra at siderne løbende var meget langsomme og ofte var nede, så var der stort set ikke nogle problemer!

Profilbillede

One.com og Cloudflare

Pelle Nielsen

Hej!

Jeg havde selv store problemer på min hjemmeside, som er hosted på One.com. I går satte jeg så Cloudflare op sammen med One.com, hvilket skabte væsentlige forbedringer på min side. Især på mine kategorisider er mine loading-tider blevet halveret. One.com giver mig dog stadig en høj TTFB, hvilket straffer min PageSpeed ret meget.

ændret af Pelle Nielsen (15.02.2019)
Profilbillede

Azehosting

Anders Larsen

To af mine sites; cykelholderguide.dk og synafbil.dk er hosted på Azehosting, hvor der også er mulighed for gratis SSL-certifikat. 

 

Azehosting er super venlige på supporten, og meget hjælpsomme.

Jeg holder med Anders :)

Azehosting er bare bedst lige i øjeblikket. Jeg har flere domæner på ace, bl.a. alt-til-vin.dk, Alt-om-webdesign.dk og Webbiz-it.dk.

Jeg har flyttet dem fra forskellige almindelige shared hosting, og hastigheden er mærkbart forbedret. Ikke kun frontend, hvor jeg desuden bruger CloudFlare, men især i backend, hvor det før var et helvede at arbejde med indholdet, fordi alting bare tog flere sekunder.

ændret af Michael Bredahl (21.08.2019)
Profilbillede

One.com + Cloudflare

A-kasse Eksperten

Næsten alle de sider vi laver er hosted hos One.com (hvis dansk), og så installerer vi herefter CDN med Cloudflare. Bla. A-kasse Eksperten og Bonzer kører på One.com, og der har aldrig været issues. Det er også tydeligt hvor hurtigt A-kasse eksperten loader med cloudflare på trods af at der skal loades en masse javascript for at sammenligne diverse A-kasser med live data.

Vi har også god erfaring med unoeuro. De er super hurtige og fungere som de skal.

CDN er helt sikkert noget alle burde have, da der fremmer pagespeeden markant. (Og det kan google og kunderne godt lide)

Profilbillede

Hosting gennem CDN for bedre PageSpeed

Nicolai Teglskov

Det undrer mig at ingen endnu har nævnt et CDN som f.eks. CloudFlare. Fordelen ved et CDN er, at der er flere geografiske placeringer dit indhold kan blive serveret fra. Så hvis en bruger fra Danmark tilgår din hjemmeside, kan det være han henter indholdet fra en server i Tyskland.
Mens en bruger i USA henter det fra en server i USA.

Domænet kan du jo selv købe direkte ved DK-Hostmaster, eller alle mulige andre af dem der bliver nævnt nedenfor.

For at få udbytte af domænet, så skal det hostes et sted. Flere af de danske webhoteller "propper" deres servere. Så anvender man "shared hosting" deler man altså med mange andre om serverens kapacitet.

Man kan så få "dedicated hosting", "VPS" mv. som afhænger af ens behov. Mange vil kunne klare sig OK på en "standard" løsning som One.com, UnoEuro mv. Men man kommer ikke til at sætte nogle hastighedsrekorder her.

Hvis man vil sammenligne de forskellige udbydere, så prøv at slå nogle af deres websites op med forskellige tools til at teste "server responce time" og "Time To First Byte".

I kan evt. teste Jeres nuværende website op mod mit domæne: NicolaiTeglskov.dk, som hostes ved SiteGround med CloudFlare CDN.

Server Responce Time SKAL altid være under 200 ms jf. Googles anbefalinger.
Time To First Byte skal være lavest mulig.

Profilbillede

Pagespeed

Jan Billund

Jeg er i gang med at udvikle mit site Opgavekorrektur.dk

Jeg læser og hører en del om, at pagespeed er et ret vigtigt parameter for, hvordan man ranker på Google. Jeg bruger lige nu One.com, men selv om mit site er teknisk SEO-optimeret, er pagespeeden for langsom.

Skyldes det, at One.com's servere er langsomme. Er er nogen, der ved det?

Jeg bruger ligesom mange herinde også Unoeuro.

Mit domæne er: https://fitnessformularen.dk/

Hele siden dører dog afsindigt langsomt lige nu, men jeg ved ikke, om det har noget med det at gøre.

Hej Christian,

Der kan være rigtig mange årsager til en langsom server. Det kan være på din side, altså din internetforbindelse, og mange andre ting.

Jeg kører dog MakeLove sexlegetøj på en shared løsning hos unoeuro.com, men det er så til gengæld en "entreprise suite"-løsning. Det går ekstremt stærkt. Hvad kører du af CMS? Hvis du kører WordPress vil du ikke gå glip af WP Rocket som er et cache-plugin, der speeder dine sider op.

Google lige: Website Speed. Så kommer det første forslag Pingdom. Klik der og test din page speed. Der får du alle informationer omkring, hvorfor din side loader langsomt eller superhurtigt.

God fornøjelse med hastigheden.

/Mackowski

ændret af Nikolaj Mackowski (04.05.2018)

Hvis man alligvel har tænkt sig at bruge UnoEuro, jeg anbefale at bruge denne rabatkode til UnoEuro, hvor man får op til 30% rabat på sit køb

Jeg har indtil nu haft god erfaring med unoeuro til et par nyopstartede sider fixminbil og varmepumpetesten. Jeg har ikke oplevet crashes endnu, som jeg gjorde hos min tidligere hostserver på nogle af mine tidligere sites. Jeg forbeholder mig dog stadig kritisk afventende, fordi jeg har den forestilling at hastigheden hos unoeuro.com kan forbedres, og måske jeg bør skifte udbyder senere hen, men vi får at se. 

Blot en tanke. 

ændret af Mathias Jørgensen (03.06.2019)

Hej Mathias

Jeg har også valgt Unoeuro, og har gennem de sidste måneder været yderst tilfreds. Deres server response time har været god, og jeg har ligeledes opnået en tilfredstillende pagespeed score på min side https://tag-tips.dk

Jeg har kun oplevet et mindre problem ved Unoeuro, som var deres Firewall, der blokerede min IP-adresse efter at jeg forsøgte at fjerne gengivelsesblokerende CSS. Dog kom jeg hurtigt i kontakt med supporten og min side kom hurtigt op og køre igen.

Så jeg er yderst tilfreds med min nuværende udbyder, men jeg er også åben overfor nye og billigere alternativer til mine fremtidige domæner.

ændret af Casper Andreasen (10.01.2018)

Vi køre i øjeblikket også med Unoeuro på vores webshop https://shop.akvarie-hobbyen.dk/

og det er vi også rigtigt godt tilfredse med.

Vores side ligger hos One.com , på den billigste hostløsning. Alligevel scorer den top karakter på Google PageSpeed Insights, fordi vi har valgt et dygtigt webbureau, som har lavet en professionel hjemmeside til os.

 

Vi benytter på nuværende tidspunkt også Unoeuro til vores domæner. Her har vi udelukkende haft gode erfaringer på vores side med babytæpper, og synes deres brugerpanel er meget brugervenligt. Tilmed har supporten fungeret rigtig godt.

I øjeblikket er vi også ved at hastighedsoptimere vores side mybabyplaid.com, så vi kan opnå de høje pagerankings på Google-værktøjet. Her har vi også været tilfredse med deres server response time, og vi har til dags dato, ikke oplevet at siden har været nede endnu. 

Profilbillede

Husk at indtænke hastighed ved din udbyder

Søren Pedersen

Der findes utallige gode muligheder, men med tanke på SEO og brugervenlighed, vil jeg anbefale, at man sikrer sig en ordentlig hastighed fra sin udbyder.

Min egen hjemmeside er pt. tilknyttet webhosting et sted, hvor server response time desværre er langsom. 

Jeg skifter derfor til http://speedbox.dk/ - hvor jeg ser frem til hurtigere loading.

Blot en pointe.

[slettet indlaeg]

Har selv haft god personlig erfaring med følgende web-udbyder:

https://www.netsite.dk/domaene/

ændret af Anders Mortensen (15.06.2017)