Loading…
Tilbage

Sag og Dokument - Proof of Business


28-06-2010 15:34:12

I 2010 gennemførte Odense Kommune i samarbejde med IT- og Telestyrelsen en Proof of Business på Sag og Dokument-standarden Organisation. I denne PoB implementeres standarden i et fuld-skala driftsmiljø ovenpå organisations-komponenten APOS.

Odense Kommune ønsker efterfølgende at anvende APOS med standardinterfacet Organisation i et fuld-skala produktionsmiljø og opfordrer leverandører til at tilpasse deres systemer, så disse også bliver kompatible med standarden.

Så snart projektet er afsluttet, vil dokumentationen blive gjort tilgængelig, bl.a. via denne ressource. På listen herunder kan du få overblik over den del af dokumentation, der allerede nu er tilgængelig og nederst i ressourcen kan du klikke dig videre via de enkelte links.

 1. Sag og Dokument standarderne
  I december 2009 godkendte OIO-komitéen seks Sag og Dokument standarder, hvoraf Organisation var den ene. Læs om deres anvendelses- og gyldighedsområde og download dem via det nedenstående link.
 2. Vejledning om ikke-funktionelle krav
  Denne vejledning gennemgår relevante ikke-funktionelle egenskaber for løsninger, der implementerer eller anvender de standardiserede service-interfaces for sags- og dokumenthåndtering. Du kan downloade den via linket nedenfor.
 3. Proof of Business Wiki
  Her finder du den tekniske dokumentation og backlogs fra projektet.
 4. APOS II
  Her finder du Odense Kommunes side om projektet
 5. Sag- og dokumentområdets forretningsudvikling
  En brugergruppe her på digitaliser.dk, hvor interesserede myndigheder og leverandører kan dele viden om udviklingen inden for sags- og dokumentområdet.

 

 

 

Filer og referencer

Titel Type
Internal Link Intern reference
Internal Link Intern reference
Proof of Business - Wiki Ekstern reference
Proof of business på APOS Ekstern reference
Sag- og dokumentområdets forretningsudvikling Ekstern reference