Loading…
Tilbage

Udskiftning af IdP-certifikat i NemLog-in PRODUKTION d. 5. august 2020


NemLog-ins IdP-certifikat på produktion skal udskiftes, da det udløber den 15. august 2020, og det betyder, at der nu kommer en opgave til jer om at forberede skiftet til det nye certifikat.

Hvornår sker udskiftningen?
Skiftet er planlagt til at finde sted onsdag d. 5. august 2020 kl. 8.00. Der vil være et lukkevindue ifm. skiftet mellem kl. 06.00 - 08.00, og det vil være i dette tidsrum I skal foretage udskiftningen for at undgå driftsforstyrrelser.

Hvad betyder det for jeres løsning?
Når vi i NemLog-in skifter IdP-certifikatet, skal I samtidigt skifte til det nye IdP-certifikat, da det ellers ikke vil være muligt at logge på jeres løsning.

I forbindelse med udskiftningen af IdP-certifikatet i NemLog-in produktionsmiljøet, bliver certifikatet der benyttes i STS'en (Secure Token Service) også udskiftet. STS'en vil benytte samme certifikat som det nye IdP-certifikat.

Selve certifikatudskiftningen har ikke et stort omfang, men for nogle af jer kræver det, at I koordinerer med jeres it-leverandør. Samme udskiftning af test IdP-certifikat blev foretaget i april 2020 mod NemLog-ins testmiljø.

Hvor finder jeg det nye IdP-certifikat og IdP-metadata?
Det nye IdP-certifikat og opdaterede IdP-metadata kan hentes nedenfor. 

Eventuelle spørgsmål kan sendes til NemLog-in support på nemlogin@digst.dk

Venlig hilsen
NemLog-in support

Filer og referencer

Titel Type
Produktion_IdP_metadata.xml text/xml
Produktion_IdP_certifikat.cer application/octet-stream
Profilbillede

NY DATO: Udskiftning af IdP-certifikat i NemLog-in PRODUKTION d. 5. august 2020

Kaspar Høgdall Mølgaard

Det er desværre ikke mulig at gennemføre udskiftning af IdP-certifikatet i NemLog-in i juni måned som vi tidligere har meldt ud. Udskydelsen skyldes, at vi har kunne nå at genenmføre en nødvendig forudgående nøgleceremoni.

Udskiftningen er derfor er rykket til onsdag d. 5 august 2020 kl. 08.00. Dette fremgår nu også af ovenstående udmelding.

Vi skal beklage udskydelsen og håber at alle er klar til d. 5. august.

Venlig hilsen
NemLog-in support