Loading…
Tilbage

AD Integration v 1.3.6


Denne løsning synkroniserer udvalgte organisationsdata fra en kommunens Active Directory til KOMBITs Støttesystem Organisation.

Det er muligt at konfigure i meget detaljeret grad præcist hvilke data der synkroniseres, og hvordan disse data mappes til den datamodel der findes i støttesystemerne.

Denne version af baseret på STSOrgSync version 1.3.0 (det underlæggende framework til indlæsning af data i støttesystemerne), og håndterer selve integrationen til AD, og mapningen mellem de to datamodeller.

Version 1.3.1 af denne løsning er en mindre opdatering til udtrækket fra AD, så der lyttes på roden af AD, for at sikre alle relevante hændelser synkroniseres.

Version 1.3.2 af denne løsning øger timeout værdien mod Serviceplatformen til 3 minutter, da Serviceplatformen nogle gange har meget lange svartider, og dokumentationen er opdateret med en mere detaljeret beskrivelse af rettigheder til systembrugeren.

Version 1.3.3 håndterer specialtilfælde hvor slettede brugere ikke har noget ObjectGuid i AD.

Version 1.3.4 starter med at synkronisere OU'ere frem for bruger objekter - dette gør det nemmere at danne sig et overblik over at de rigtige data synkroniseres, da man hurtigt kan se hvilke OU'ere der så kopieres over i STS Organisation.

Version 1.3.5 filtrerer Computer objekter væk i synkroniseringen. Hvis man har computere oprettet inde under ens organisation, og ikke i en "Computer" OU, så er det vigtigt at man anvender denne version, da man ellers får ens computere synkroniseret som om de er brugere.

Version 1.3.6 opdateret til at anvende TLS 1.2 (krav fra Serviceplatformen).

Filer og referencer

Titel Type
Kommune UUID.xlsx application/octet-stream
Installationsvejledning.docx docx
Source.zip application/octet-stream
STSOrgSyncFromADv136.exe application/octet-stream