Loading…
Tilbage

Prince2: Populært projektledelseskursus


27-02-2019 10:20:08

Ønsker du at øge din institutions produktivitet? At opnå bedre professionelle resultater? At blive en stærk leder, der bidrager positivt til systematisering og udviklingen af projekter?

Læs mere om hvad Prince 2 er

Få langt større succesrate med dine professionelle projekter med det anerkendte Prince2 kursus. Prince2 er det mest benyttede projektledelseskursus i hele verden. Kurset stammer oprindeligt fra Englands offentlige sektor, men er hurtigt blevet udbredt på verdensplan. Kurset er allerede blevet taget i over 150 lande og benyttes af store som små, private som offentlige, virksomheder på globalt plan til at skabe effektivitet og sikre resultater. Populariteten stiger kun!

Så bliv en del af dette hastigt voksende koncept og mærk selv, hvilken forskel det gør. Grundlæggende bygger Prince2-modellen på best practice og er fokuseret på selve ledelsesprocessen af projekter. Her er ledelsen i fokus. Med henblik på at skabe det bedste og største forretningsmæssige udbytte.

Der er tale om en universel metode, der kan anvendes og skabe positiv forandring i alle typer af projekter og brancher. Af samme grund indeholder Prince2 få konkrete teknikker, men derimod stærke principper og metoder, som du selv kan anvende på de konkrete teknikker, der er relevant for lige netop dig og din virksomhed. Så dine færdigheder indenfor projektstyring altid kan anvendes og komme til nytte på et hvilket som helst projekt og omstændighederne ved netop det projekt.

Gennem Prine2-kurset vil du opnå en større autoritet overfor kolleger. Prince2 er til dig, der allerede har kendskab til og erfaring med de basale principper indenfor konceptet. Du lærer her at anvende metoden og principperne i praksis, så du selv kan se, de resultater, det skaber. Med en certificering i Prince2 bliver du en stærk force og ressource for din virksomhed. Dygtige undervisere vil lære kursusdeltagerne at planlægge, koordinere og lede projekter. Her vil være fokus på sammenhængen mellem princip og proces.

Desuden får du mere ud af din arbejdstid. Prince2-kurset lærer dig at udnytte din tid og skabe væsentlige resultater på kortere tid. Dette gøres ved en grundig indførsel i at arbejde systematisk og metodisk. Tid er dyrebar, så hvorfor ikke bruge den mest effektivt muligt?

Ved bestået eksamen efter kurset, opnår du den officielle og anerkendte Prince2-eksamen og certificering. Dette styrker CV’et.

Med alle de kvalifikationer, kurset giver deltagerne, er Prince2 naturligvis ikke kun prisværdigt for de(n) ansatte, der deltager, men i høj grad også for arbejdsgiver og hele virksomheden. Som arbejdsgiver får du en mærkbar øgning af produktivitet og dermed også forøget virksomhedsværdi. Ikke blot vil den eller de enkelte ansatte, der har været afsted på kurset, blive stærke ressourcer. De færdigheder og metoder, de lærer på kurset, vil sprede sig til deres kolleger og påvirke hele virksomheden positivt. Værktøjerne kan let gives videre, således at alle vil mærke en øgning af effektivitet. Foruden de klassiske standardkurser i Prince2 er det desuden muligt at få skræddersyet et kursus, så det passer lige nøjagtigt til jeres virksomhed og profil. Stærke resultater og højere succesrate vil følgelig ramme og gavne hele virksomheden, når man benytter Prince2.

Fordelene ved at tage verdens mest populære og anerkendte projektstyringskursus er altså talrige. Uanset om du er arbejdsgiver eller ansat; en lille eller stor, privat eller offentlig virksomhed. Hvis blot du ønsker bedre ledelsesprocesser og flere vellykkede projekter, så er Prince2 det rigtige valg.