Loading…
Tilbage

Om Digitalisér.dk


 

Digitalisér.dk er en social netværksplatform for erfaringsudveksling og videndeling om offentlig digitalisering af Danmark, hvor du blandt andet finder vejledninger, software eller driftsinformationer.

Du kan selv oprette en gruppe på Digitalisér.dk, hvis du ønsker at dele viden eller debattere med andre om offentlig digitalisering. Fx om et projekt, driftssamarbejde eller noget helt andet.

Digitalisér.dk kan både bruges som projektrum, ideforum og supportrum. Du vælger selv om din gruppe skal have en åben medlemspolitik, som tillader alle at melde sig ind, eller om man skal ansøge eller inviteres til at blive medlem af gruppen (lukket gruppe).

På samme vis kan du vælge om alle kan oprette en debat, nyhed eller begivenhed i din gruppen, eller det kun skal være medlemmer af gruppen eller kun administratorer der kan oprette indhold.

Hvem er brugerne

Digitalisér.dk har mange forskellige brugere fra både den offentlige og private sektor med det fælles grundlag, at alle arbejder med eller interesserer sig for digitalisering.

Her er alle slags fra de mere bløde sider af IT og formidling (webredaktører, webmastere, projektledere, kommunikationsmedarbejdere, salgsfolk etc.) til de mere hardcore (systemudviklere, softwareengeniører, it-arkitekter etc.)

Digitalisér.dk favner et bredt publikum, hvilket gør det til et unikt tværfagligt netværk om digitaliseringen af Danmark.

Hvordan kan du bruge Digitalisér.dk

Du kan bruge Digitaliser.dk på mange måder – og til mange formål. Et par eksempler:

  • Intranet hvor videndeling, debat, annoncering af arrangementer og deling af ressourcer mv. er i højsædet.
  • Projektrum til fokuseret videndeling og sparring om konkrete projekter og arbejdsopgaver et team imellem.
  • Møderum til dagsordner, mødeplaner og relevante nyheder inden, under og efter møderne. 
  • Opgavebørs hvor brugere kan søge sparring, bistand og hjælp til at løse konkrete opgaver med folk der sidder indenfor samme felt. 
  • Interessentpleje hvor samarbejdspartnere og andre relevante interessenter kan mødes og finde relevant materiale, blive opdateret på projektstatus og kommentere på udviklingen mv.

 
Det er kun op til dig hvad du vil og kan bruge Digitalisér.dk til. 

Kontakt projektleder Marie Skovgaard Henriksen eller skriv til info@digitaliser.dk for vejledning, rådgivning eller mere information.

 

Filer og referencer

Titel Type
Hjælpeguide.pdf pdf
Profilbillede

Funktionen: Invitér medlemmer virker ikke

Anne Pedersen

Der er en funktion, hvor man kan indtaste emailadresser og så invitere dem til en gruppe. Det fungerer ikke. Man indtaster en emailadresse, klikker tilføj og så sker der ikke andet end at den email man har indtastet forsvinder - der kommer ikke en invitation frem til brugeren. Det ville være super, hvis den funktion kunne fungere.

 

...Og så slår det mig bagefter. At det måske er fordi den bruger man vil invitere skal være på digitalisér.dk for at det virker, for der kommer forslag frem hvis man begynder at skrive et navn. Ingen af de myndighedspersoner vi ønsker at inviterer ser ud til at komme frem. Og jeg håber ikke at det er årsagen...

 

Mvh. 

Anne Pedersen

 

 

Hej Anne 

Hvilken gruppe er det, som du har problemer med at invitere via mail? Så kan jeg lige undersøge det nærmere. Jeg kan nemlig godt invitere pr. mail i mine gruppe. 

Venlig hilsen 

Marie, Digitaliser.dk  

ændret af Marie Skovgaard Henriksen (14.09.2016)

Det er gruppen: Blanketservice

Bedste hilsner 

Anne

Når du indtaster hele emailadressen, forslåes der (dropdown) om du vil invitere vedkommende til at registrere sig på Digitaliser.dk, hvis du kikker på dette forslag sendes en invitation. Invitationen fremgår herefer under inviterede med et brevikon istedet for et profilikon.

Hvis du ikke kan få det til at virke, så send evt. en mail til info@digitaliser.dk - så kan jeg guide dig med skærmbilleder. 

Mvh.

Marie

    

modereret af Marie Skovgaard Henriksen (14.09.2016)

Du har ret - tak. Den mulighed kommer frem nu, når man indtaster en mailadresse. Det gjorde den ikke forleden - hvor jeg kopierede mailadressen ind. Tak for hjælpen. 

/Anne

 

Profilbillede

Hjælp til reva

Aasker Larsen

Hvordan finder m

-------------

Edit: Hov der blev sørme lige cuttet af mine sætninger. Jeg har dog fundet svar på mit spørgsmål andetsteds.

ændret af Aasker Larsen (20.07.2016)