Loading…
Tilbage

ODIS: Folkets Ting


11-11-2009 23:02:55

Folkets Ting hijacker taler, spørgsmål, stemmer og video fra Folketingets hjemmeside og gør dem tilgængelige for debat på folketsting.dk. På Folkets Ting kan borgerne tjekke om Folketinget bestiller noget, og vælgerne kan svare igen, hvis der vrøvles fra talerstolen eller stille spørgsmål til regeringens ministre.

Folkets Ting består af en scraper der henter data fra Folketingets hjemmeside samt af et website (http://folketsting.dk/) hvor data vises og hvor brugere debattere. Folkets Ting kan bruges af politisk interesserede borgere, af embedsmænd og af lobbyister der ønsker at følge lovgivning, debatter og spørgsmål.

Folkets Ting virker allerede, og har haft tusindvis af besøgende siden lanceringen i Maj 2009. Dette forslag er for at søge penge til at dække omkostninger ved udvidelser og forbedringer.

Profilbillede

Folkets Ting fortjener at modtage penge til videreudvikling

Bente Holm Nielsen

Jeg har lige stiftet bekendtskab med Folkets Ting. Det er da en genial side, som fuldstændig overtrumfer Folketingets internetservice. Det ville være super, hvis den kunne bygges med et arkiv.