Loading…
Tilbage
×

Info

Der findes en nyere version af resourcen her

EjendomsPriser på stedet


1.    En mobil applikation som giver overblik over ejendomspriser i marken.

2.    På mobiltelefonen starter der en lille applikation hvor der kommer et kort op hvor GPS’en finder centrum af kortet og placerede det der hvor man står. Der vil på kortet være en prik for alle de huse som er solgt de sidste 10 år. Det er da muligt at markere prikken og få yderligere oplysninger om ejendomshandlerne så som størrelse, pris og salgsdato osv.

En udvidelse til programmet kunne være en beregning af en ejendoms pris på baggrund af skete handler. Her skulle på kortet markeres det hus som der ønskes en pris på. Eventuelt indtastes data så som hus størrelse, opførselsår, grundstørrelse. På den baggrund kan systemet estimere en pris på det markerede hus. Dette er muligt da programmet kan sammenligne priserne i området og på den baggrund komme med en cirka pris.
Dette kunne udvides til også at ombefatte vurderings oplysninger, og andre frit tilgængelige data.

3.    Produktet består af en mobil applikation samt en server som kan beregne og hente data.

4.    Lene Espersen har været ude at love adgang til handelspriserne på ejendomme, så det skulle bliver lettere at finde den korrekte pris på sit hus eller ejendom. Dette kunne også bruges til at bringe ejendoms vurderingen tættere på salgsprisen. Dette vil kræve digital adgang handelspriserne, i form af en webservice.

5.    Produktet kan bruges af alle som vil købe eller sælge hus eller ejendom. Dette giver alle en let adgang til at se prisniveauet, og vurdere om priserne er nogenlunde korrekte.