Loading…
Tilbage

ODIS:Kriminalitetsoverblik


12-10-2009 23:08:21

Det blev meget omtalt da dognrapporten.dk geo-kodede et lille udsnit af politiets døgnrapporter. Jeg foreslår at at man automatiserer denne process.

Altså en service som på et kort præsenterer hvilke henvendelser politiet har haft i et område.

Det skal være muligt at begrænse til en tidsperiode samt politikreds, søge på ord der indgår i den pågældende rapport (skyderi, spritkørsel,...), og afgrænse til det kortudsnit der pt. vises.

Servicen benytter politiets offentliggjorte døgnrapporter (ja, jeg ved at ikke alle politi-kredse lægger disse på nettet fx. ikke østjyllands, og ja jeg ved at de ikke umiddelbart er maskinlæsbare), samt formodentlig oplysning om politi-kredsenes geografiske udstrækning.

Jeg forestiller mig egentlig samme funktionalitet som den gamle demo, men bare automatisk opdateret, og med udvidet søgefunktionalitet.

Servicen henvender sig til alle der er interesserede i politiets arbejde eller ønsker at vide om de bor i et roligt område.

 

 

 

 

 

Profilbillede

mobil udvidelse

Søren Hilmer

Tjenesten kunne udvides med med en mobil-del, der kunne advare når man bevægede sig ind i områder med særlig mange hændelser fra døgnrapporten.