Loading…
Tilbage

Præsentation fra workshop om visningsklienter d. 21/6 - 2018


26-06-2018 10:27:40

Kære alle,

Tusind tak for en god workshop om visningsklienter og alle jeres inputs!

Vedhæftet er slides fra mødet. 

 

Med venlig hilsen

Esra Teksen

Filer og referencer

Titel Type
Workshop om visningsklienter.pdf pdf
Profilbillede

Kommentarer til "Udfordringer og løsningsmuligheder fra workshop d. 21/6 2018"

Per Bjørn Salling

Hej Esra

Jeg har med interesse læst ressourcen Udfordringer og løsningsforslag fra workshop om visningsklienter d. 21/6 – 2018

I den forbindelse er der umiddelbart 2 ting jeg falder over:

1.7 – først og fremmest skyldes at pdf’er ikke generes korrekt ifm. afsendelse. Ydermere blev er det jo delvist løst med sp 42, der gør synlige links klikbare. Kan se at går igen under pkt. 6.4, jeg finder ikke at det er teknisk muligt at løse scenariet hvor at linket ikke er synligt (tekst hvor der ligger hyperlink bag) i det tilfælde hvor der er tale om en pdf der er generet via en printdriver. For min skyld kan punktet godt markeres som løst med sp 42.

1.11 – ikke helt sikker på at jeg forstår – vi styrer i hvert fald besvar-knappens adfærd i forbindelse med de enkelte afsendelser, også ift. om den skal være der i det hele taget. Det er korrekt at den altid er synlig hvis man benytter appen på iPhone (under den enkelte meddelelse) og ikke nødvendigvis virker.

PB Salling

 

Hej Per Bjørn

Du har ret i, at det er ved afsendelsen, at linket ikke genereres korrekt. Grunden til at jeg ikke valgte at markere den som løst, er at det i projektet vil undersøges nærmere om, der kan laves nogle vejledninger til myndigheder, der står med udfordringen. Men helt klart, så er det ikke en udfordring til arbejdet med visningsklienterne.

I forhold til punkt 1.11, så vises der i Digital Post idag en yderligere besvarknap i selve meddelelsesoversigten i indbakken, hvis myndigheden har angivet, at meddelelsen er besvarbar. Dvs. der er en besvarknap i meddelelsesoversigten og en besvarknap i handlingsmenuen(knappen ved siden af videresend, arkiver, flyt osv.). Myndighederne vil gerne have, at der kun var én besvarknap, således at der ikke i meddelelsesoversigten var en besvarknap.

Jeg håber det giver mening :-)

Mvh. Esra

ændret af Esra Teksen (06.07.2018)

Hej Esra

Mange tak - så er jeg enig ;)

PB Salling

Hej Esra

kan man forestille sig at der også kommer et referat/resume fra dagen?

PB Salling

Hej Per

Det har været en meget interaktiv workshop, så umiddelbart tænker vi ikke at udsende et referat/resume.

Men for dem, der ikke kunne deltage vil vi lave en liste over alle udfordringer og løsningsmuligheder, der blev diskuteret i workshoppen. Vi regner med at lægge listen ud i denne gruppe i løbet af næste uge.

Dermed kan I også se, om de udfordringer, I har adresseret også er blevet gennemgået.

Hvis der er nogle yderligere udfordringer, som du ikke kan finde på listen, så er du meget velkommen til at sende dem til os.

Mvh. Esra

ændret af Esra Teksen (27.06.2018)