Loading…
Tilbage

Projektbeskrivelse


Projektinfo:

Kategorier
Infrastruktur

Projekttype
Utility

Licens
MPL1.1

Målgrupper
Kommuner
Regioner
Statslige myndigheder

Kompatibilitet
XML 1.0

Operativsystemer
Windows

Programmeringssprog
C#

Detaljeret beskrivelse:

GPAC (Gentofte Kommune PublicationAgent Concept) projektet implementerer en række komponenter og definerer et sæt af skemaer og web services, som tilsammen giver mulighed for at implementere en løsning, der understøtter pålidelig publicering af dokumenter fra et vilkårligt ESDH system til et vilkårligt CMS system - fx organisationens Intranet eller hjemmeside.

Det vel at mærke med en relativ begrænset implementerings indsats ift. udvikling af de nødvendige ESDH og CMS håndtag/plug-ins.

GPAC er designet løst koblet, så de 2 parter i dokument udvekslingen (ESDH og CMS) intet kender til hinanden og sikrer dermed, at den ene part kan udskiftes/opgraderes mv. uden indflydelse på den anden.

Generelt understøtter GPAC flere afsender- og modtager systemer, så der kan foretages samtidig publicering til flere kanaler.
Konceptet understøtter endvidere automatisk genpublicering. Det betyder at et dokument der er sat i genpublicerings abonnement genpubliceres til CMS systemet, når dokumentet opdateres på ESDH siden.

GPAC indeholder 2 sæt af komponenter:
1) en relativ lav teknologisk broker, der kan bruges til at bygge løst koblede, pålidelige hændelses håndterings services (uden brug af bekostelig middelware)
2) definition af udvekslingsformat og komponenter, som understøtter publicering af dokumenter.

GPAC konceptets teknik ressourcer (kildekode) forventes frigivet til download, første halvår 2009. Indtil da, kan ressourcer rekvireres efter aftale med Gentofte Kommune.

Filer og referencer

Titel Type
opensource.png application/octet-stream