Loading…
Tilbage

8 ting du ikke må glemme når du laver SEO


01-06-2018 19:06:51

Siden 2010 har jeg arbejdet som digital marketing konsulent og hjulpet virksomheder med at SEO optimere deres hjemmesider, webshops og websites.

Jeg har samlet 9 af de vigtigste tips (som ikke allerede er gennemgået her i gruppen).

  1. At have en blog er uvurderlig, hvis du regelmæssigt opretter og fremmer originalt delevenligt indhold. Dette vil hjælpe med at opnå højere placeringer i søgeresultaterne.
  2. Aktivér deleknapper på din blog, så læserne nemt kan sende dit indhold ud på deres social medie-netværk og derved drive besøgende tilbage til dit websted.
  3. Optimer din Google My Business side for at hjælpe at dit firmanavn, telefonnummer, placering og endda åbningstider dukker op i Google Maps og Googles lokale søgeresultater - som en ekstra bonus, vil du også kunne koble denne til dine Google Ads (adwords), og øge CTR af dine annoncer.
  4. Meget som Google My Business, er Yelp platformen vigtigt og et sted hvor du bør udfylde og indsende oplysninger om din virksomhed. Endnu vigtigere hjælper det med at fodre Apple Maps med lokale forretningsresultater.
  5. Fremhæv ikke kun blogindlæg en gang. Lav flere versioner som fx. engagerende billeder (eller gif's), citater eller infografikker for at generere yderligere visninger og links.
  6. At få backlinks fra influencers og andre brancherelaterede websteder, der allerede har etableret troværdighed, er gode til at opbygge din egen autoritet og køre flere besøg tilbage til dit websted.
  7. Hav positive anmeldelser på hjemmesiden der er optimeret med Schema markup, så de bliver placeret i søgemaskinens resultater.
  8. Billeder kan hjælpe med at sælge din virksomhed, og de står også i søgemaskiner. Navngiv ikke dine billeder "photo.jpg" men i stedet navngiv dem med en mere beskrivende tekst, samt -tekst på din hjemmeside for at hjælpe med at vise billeder i søgeresultaterne. At have brugbare og smukke produktbilleder, vil ikke kun gavne dit webdesign men også din konverteringsrate.