Loading…
Tilbage

Vilkår for driftsstatus på de fællesoffentlige it-services


Udstilling af live driftsstatus er en indikator på den generelle oplevede brugertilgængelighed, og kan i nogle tilfælde afvige fra den enkeltes oplevelse med systemets tilgængelighed.

Driftsoverblikket viser den oplevede tilgængelighed for slutbrugeren, dvs. at utilgængelighed for NemLog-in eller NemID kan give en rød status hos en række andre systemer. En rød status behøver derfor ikke at være udtryk for driftsforstyrrelser i det pågældende system, men at tilgængeligheden påvirkes af et af de øvrige systemer.

Du kan på de enkelte driftssider for de fællesoffentlige it-services se, hvilken dele af systemet, som der udstilles tilgængelighed på. Her vil det også fremgå, om systemets utilgængelighed (rød status) kan være afledt af driftsforstyrrelser i andre fællesoffentlige systemer.

Driftsstatus på digitaliser.dk henvender sig primært til myndigheder og it-leverandører, men kan også benyttes som redskab i borgerservicecentre, supportafdelinger mv.

Det er den enkelte myndighed, som er ansvarlig for driftsinformationer og overvågningsdata af deres it-services.

Se driftsstatus på de fællesoffentlige it-services 

Profilbillede

NemLogin TEST nede?

Marianne Gotfredsen

Hej

Jeg får en teknisk fejl, når jeg prøver at bruge test-nemlog-in.dk til at tilgå mit testmiljø. Det virkede i fredags. Er der problemer med driften?

Her er fejlbeskeden, som kommer inden jeg får billedet, hvor jeg kan indtaste login oplysninger:

Der er opstået en teknisk fejl

Log på via den selvbetjeningsløsning, du gerne vil bruge.

 

Venligst, Marianne Gotfredsen

NNIT A/S

Hej Marianne

Jeg tror du med fordel kan benytte NemLog-ins Support-gruppe: https://www.digitaliser.dk/group/2550185

Mvh. Peter

Hej Peter

Tak for svar, beklager jeg har spammet din side - jeg har prøvet den gruppe, men der står ikke noget (endnu). Jeg fandt emailen nemlogin@digst.dk,  som jeg har prøvet at skrive til, og afventer svar.

Venligst, Marianne