Loading…
Tilbage

Guide til Linkbuilding for begyndere


28-09-2016 12:01:28

Linkbuilding er den vigtigste parameter når du skal have en højere position i Googles søgeresultat:


Denne graf viser helt simpelt sammenhængen mellem en top placering I Google og antal links til en side. 

Hvordan skaber jeg links til en side? 
Der er mange muligheder for at skabe links, de kan bl.a. oprettes på divese kategorsider, du kan også skaffe links fra leveradørere, mm.

Der er utallige linkbuilding strategier, men en af de absolut bedste vil jeg dele her:

 

Planlæg indholdet

Ud fra jeres fokus emner, skal i identificere de emner som der er størst søgninger på, dette gøres via keywordplanner, derefter skal i undersøgeom I har en mulighed for at ranke højt i søgeresultaterne(SERP), i forhold til konkurrenterne. De emner/søgetermer/keyword som har mange månedelige søgninger og en ikke den største konkurrence i SERP bør være jeres frøste fokus område. 

Lav indholdet: 

Planlægning af 3-6 stk indhold, der er “linkværdigt” dvs. har en sådanne kaliber at de kan tiltrække links fra andre sider. Evt. også planlægge grafik til enkelte artikler og bruge denne grafik til at skabe historier omkring indholdet.

Lav links: 

Links til en side er den vigtigste faktorer inden for SEO.

Hvis ikke der skabes links til en side, vil selv meget godt indhold have svært ved at komme højt op i resultaterne på Google.
For at skabe de gode links, skal du nu begynde på outreach af dit gode indhold. 

Kontakt medier, eller nichesider der kunne være interesseret i dit indhold. Skriv til dem og tilbyd dem en grafisk guide eller en velskrevet artikel om emnet. 

Dentte er en meget forsimplet metode til at lave links, men den virker. Hvis du virkelig vil være linkbuilding ekspert, skal du læsse Guiden til Linkbuilding

Filer og referencer

Titel Type
start_graf_vigtighed_af_linkbuilding.jpg application/octet-stream