Loading…
Tilbage

Udvikling i Drupal


10-09-2016 13:13:02

Vi kan hjælpe med Drupal udviklingsopgaver. Kontakt os gerne via https://www.cooper.dk/kontakt

Inden for det sidste års tid har vi afsluttet 2 store projekter for hhv. TV ØST (Se case her: https://www.cooper.dk/cases/tveast) og Region Sjælland (Se case her: https://www.cooper.dk/cases/helbredsprofilen). Begge løsninger er lavet i Drupal 7 og er succesfuldt afsluttet nu. Betaling foregår pr. time eller for komplette projekter.

Cooper Webdesign har eksisteret siden 2006 og har i mange år arbejdet med at udvikle digitale løsninger til både virksomheder og private. Vi har ikke nogen specifik målgruppe, da vi mener at små kunder er lige så vigtige som store kunder.

Siden 2006 har vi arbejdet med PHP, MySQL/MSSQL, HTML, CSS, JavaScript, SEO, GIT/SVN, GitHub, JIRA, Drupal 5,6,7 og 8 og har arbejdet både med backend og/eller frontend-udvikling

Cooper Webdesign tilbyder alle former for webløsninger, hjemmeside udvikling, hastighedsoptimering og søgemaskine optimering. Dette omfatter også udvikling af bestemte områder eller moduler til en eksisterende hjemmeside, ombygninger, justeringer eller udvikling af en ny hjemmeside helt fra koncept, design og til produktion. Vi håndterer også udvikling af logo design, brochuremateriale, rådgivning, sporing, analyse, SEO og SEM.