Loading…
Tilbage

Hjælpeguide til Digitalisér.dk


Du kan her finde hjælp til Digitalisér.dk, så du får mest muligt ud af sitet.

Filer og referencer

Titel Type
Hjælpeguide.pdf pdf

Jeg har ikke et felt hvor jeg kan udfylde min bio, hvordan kan det være? 

Kære Trine.

Vi har i forbindelse med sidste release besluttet at fjerne biografi feltet ved nye brugeroprettelser. Det blev desværre af en del brugere brugt til kommercielt formål (reklame) Vi vil gerne forsøge at fastholde Digitaliser.dk grundformål som du kan læse her. https://digitaliser.dk/news/3153592

Vi skal nok få opdateret hjælpeguiden således at den stemmer overens med det nye release.

De bedste hilsner

Digitaliser.dk

Profilbillede

Problem med Nemlog-in

Niels Berg

Når jeg logger ind på Nemlog brugeradministrationen og vil opdatere brugeroplysninger, står siden og hopper/blinker, og jeg kan ikke rette i oplysningerne.

 

Hvad skyldes det??

Hej Niels 

Prøv at spørge i denne gruppe https://digitaliser.dk/group/2550185 - fx ved at oprette et debatindlæg. Her er folk, som kan svare på dette eller guide dig hen til den rette support.

Mvh

Marie, Digitaliser.dk  

Profilbillede

Kan ikke kommentere på en kommentar til mit indlæg?

Tine Müller

Du skal bruge 'besvar kommentar' i den første kommantar til indlægget, hvis du vil tilføje en kommentar i tråden/besvare sidste kommentar. Der vil så komme en adviseringsmail ud til gruppen om, at du har skrevet en kommentar.

 

 

 Synes det virker bøvlet.

1. En anden ting er at når jeg skifter afsnit med ENTER og afsnittet slutter med et link, så er jeg nødt til at trykke ENTER 2 gange og så gå et afsnit tilbage igen for at undgå at følgende tekst bliver inkluderet i linket.

2. Det er næsten umuligt at se i teksten hvad der er links da farven er næsten identisk med brødtekst.

3. Synes afstanden imellem afsnittene er alt for stor.

 

 

Hej Tina 

Tak for input. Det er hermed taget med som fremtidige forbedringsønsker. I forhold til links, kan du evt. markere dem med fed skrift, så de fremstår tydligere i teksten.

/Marie   

Profilbillede

Oprettelse af begivenhed

Mette Myrhøj Jensen

Jeg prøver at oprette en begivenhed i en af mine grupper, men hver gang jeg forsøger at gemme den, står der, at jeg skal tjekke, at alle felter er korrekt udfyld - hvilket de er, så jeg ved ikke om der en fejl i den funktion?

Hej Mette 

Oplever du stadig dette problem? I så fald er du velkommen til at sende lidt info om hvilken gruppe, det drejer sig om, og evt. et skærmbillede her eller på info@digitaliser.dk - så vil vi gerne undersøge det nærmere.

Mvh

Marie   

 

Hej Marie

Ja det gør jeg.

Det er gruppen: Netværksgruppe for projektledere i den landsdækkende udbredelse af telemedicin. 

Jeg ville gerne have uploadet et billede af fejlmeddelelsen, men det kan jeg ikke - når jeg vælger et billede jeg vil vedhæfte registeres det ikke.

Min kollega Johan har netop oprettet en begivenhed uden at få en fejlmelding, så det undrer mig, at jeg ikke kan, når vi udfylder de samme felter ens.

Mvh Mette

Profilbillede

Hjælp til oprettelse af bruger

Anders Bjerre

Jeg har oprettet en bruger herinde med får denne melding når jeg forsøger at tilgå profilen:

https://digitaliser.dk/privateprofile/3191443

Hej Anders


Vi har desværre en fejl. Du er oprettet men adgangen til profilen fejler. Vi har planlagt et hotfix til i morgen eftermiddag der skulle afhjælpe fejlen. Jeg informerer i gruppen i morgen når det endelige tidspunkt er besluttet.


Systemforvalter - Analytiker

Niels Kolding Pedersen

Center for Systemforvaltning og Sikkerhed

M   4090 6974

E   nikop@digst.dk