Loading…
Tilbage
×

Info

Der findes en nyere version af resourcen her

OIOIDWS.Java (SOAP)


På denne side findes en referenceimplementering i Java, som ved brug af Apache CXF frameworket demonstrerer integration til NemLog-in's Security Token Service.

Referenceimplementeringen består af to dele:

  • En Web Service Provider (WSP), som udstiller en web service, der kun kan tilgås med et security token udstedt af NemLog-in's STS.
  • En Web Service Consumer (WSC), som interagerer med NemLog-in's STS for at få udstedt et token, der herefter benyttes til at kalde WSP'en.

Leverancen indeholder kørende eksempler, der på forhånd er konfigureret mod NemLog-in's STS, således at en
udvikler uden yderligere afhængigheder kan afvikle eksemplerne lokalt.

Referenceimplementeringen dækker en række forskellige scenarier svarende til forskellige Security Token Services hos NemLog-in:

  • Boostrap token case (en web service klient, som requester et token på baggrund af et bootstrap token udstedt af NemLog-in's IdP)
  • Signature Case (en web service klient, som requester token på baggrund af en bruger signatur med et MOCES certifikat)
  • Systembrugerscenariet (en web service klient, som requester token på vegne af sig selv med et FOCES certifikat)

For alle scenarier sker kald fra Web Service Consumer (WSC) til Web Service Provider (WSP) med Liberty Basic SOAP Binding.

For detaljer henvises til dokumentationen i /doc folderen.

 

Opdatering per 23-01-2017:
NemLog-in STS accepterer ikke brug af HTTP chunking i produktion, og derfor er referenceimplementeringen opdateret til at slå dette fra i klienten.

 

Filer og referencer

Titel Type
IDWS-JAVA-SOAP-23-01-2017.zip application/octet-stream
Profilbillede

Konfiguration af Java klienten

Thomas Gundel

Det er vigtigt at være opmærksom på, at Java klienten skal konfigureres med en korrekt WSDL fil inkl. policy elementer, før Liberty Basic SOAP Binding (eller OIO IDWS SOAP Binding) overholdes. Dette skyldes, at Java klienten opsættes deklarativt frem for programmatisk.

Der findes i pakken eksempler på WSDL filer for en HelloWorld service, som indeholder de korrekte <wsp:Policy> definitioner for denne binding.

Hvis der er behov for at kalde en service, hvis WSDL fil ikke indeholder disse policy elementer, kan man evt. selv berige servicens WSDL fil ved at indkopiere <wsp:Policy> definitionerne.