Loading…
Tilbage

Netværk af grupper om data


21-06-2013 15:55:43

Ud over denne gruppe, som handler om den brede datadagsorden, findes der på Digitaliser.dk flere andre grupper, som beskæftiger sig med forskellige datarelaterede emner. Disse grupper er knyttet sammen i et netværk, der blandt andet giver et samlet overblik over nyheder og ressourcer på tværs af grupperne.

Besøg netværket 'Data Data Data'.

På nuværende tidspunkt dækker netværket grupperne:

Offentlige data i spil - initiativet
Datajægerne
OIOREST
Vejviser til offentlige data
Vejviser til mashups
AWS

Profilbillede

Hvordan bliver man medlem af 'Data Data Data'?

Tine Müller

Jeg kan se at der er 6 medlemmer af 'Data Data Data', men ikke hvem disse er og heller ikke hvordan man selv bliver medlem? Og jeg er logget ind.

Kære Tine

Teknisk set kan man ikke blive "medlem" af et netværk, for netværket er blot et antal grupper, som er knyttet sammen, fordi de har et emnefællesskab. Man kan sige, at et netværk er en gruppe bestående af grupper, og det er dermed kun grupper, som kan blive medlemmer af et netværk. 

Det, netværket gør, er at give overblik på tværs af disse grupper, fx ved på ét sted at vise nyheder fra alle grupperne i netværket. I og med at du er medlem af i hvert fald én af grupperne i netværket Data Data Data, er du automatisk omfattet af netværket, og du vil kunne finde dit navn på listen over netværket brugere - og hvis du publicerer noget i en af grupperne i netværket, vil det blive vist på netværkets forside.

/Cathrine