Loading…
Tilbage

Min Side guides og vejledninger


17-05-2013 14:51:04

Denne resource indeholder en oversigt over relevante Min Side guides og vejledninger. Oversigten opdateres løbende. Guide og vejledninger fokuserer på udviklingen og integrationen af i-frame, xhtml og portal-add-in services på borger.dk’s Min Side.

Min Side guides og vejledninger:

  • Min Side integrationsformater: Vejledning til forståelse af de forskellige tekniske integrationsformater på Min Side på borger.dk. Konkret er der tale om i-frames, xhtml og portal-add-in services, eller widgets. Version 2.0 af 17/05/2013.
  • Borger.dk design og html guide: Når du skal tilslutte en selvbetjeningsløsning til borger.dk, er det et krav at denne er visuelt integreret. Det vil sig at løsningen har et udseende der passer til borger.dk’s grafiske design. Borger.dk’s design- og html-guide specificere de designmæssige krav og inkludere farvekoder, ikoner osv. som frit kan benyttes. Guiden er forsøgt lavet så fleksibel som muligt, så den dækker 80% af behovet for de applikationer der ønskes integreret. Vejledningen opdateres løbende.
  • Borger.dk style sheet: For at gøre det nemmer at visuelt integrere selvbetjeningsløsninger til borger.dk stilles et stylesheet tilrådighed. Dette vil også minimere vedligehold af det grafiske design. Du kan se style sheet i denne ressourcer http://digitaliser.dk/resource/2482013
  • Min Side tilslutningsblanket: Når du skal have en løsning, en såkaldt widgid, på Min Side skal du udfylde en tilslutningsblanket. Den udfyldte blanket skal sendes til admin@borger.dk.

Filer og referencer

Titel Type
OPIS PAD leverandørtilslutningsblanket.docx docx
ITST Opis Portal AddIn Implementationsbeskrivelse.docx docx