Loading…
Tilbage

Vi hjælper dig med at digitalisere Danmark


Vi hjælper dig med at digitalisere Danmark

Digitaliser.dk og Borger.dk ønsker og støtter offentligt-privat-samarbejde:

Borger.dk er til for borgere og det offentlige, men skaber også værdi for det private

Borger.dk er for borgere, det offentlige og det private. mitNykredit linker fx til relevant indhold og selvbetjeningsløsninger på borger.dk for at skabe merværdi for deres kunder. Myndigheder genbruger indhold og services fra borger.dk på deres egne sites og frontløbere som Udbetaling Danmark og ATP har lukket deres webkanaler og er flyttet ind på borger.dk, som har omkring 400.000 besøg om ugen.

Borger.dk gør brug af fællesoffentlige standarder og komponenter som digital post og NemID, udviklet i et offentligt-privat samarbejde. Det sikrer effektivitet og fælles brugergrænseflader for borgerne i det offentlige og i det private.

Borger.dk og Digitaliseringsstyrelsen har i samarbejde med bl.a. virk.dk og KL udviklet 24 krav til brugervenlighed og tilgængelighed som sætter minimumsstandarden for offentlige selvbetjeningsløsninger - naturligvis med hensyn til åbne, fællesoffentlige og internationale standarder, så der er mulighed for innovation.

Digitalisér.dk er Digitaliseringsstyrelsens tekniske dialogplatform

Digitalisér.dk samler centrale ressourcer, anbefalinger og vejledninger om it, formidling og it-udvikling. Målet er, at det kan styrke samarbejdet om at digitalisere Danmark mellem offentlige og private parter.

Digitalisér.dk indeholder debat, tekniske ressourcer og best practice-anbefalinger som hjælp til digitaliseringsprojekter, især i relation til det offentlige.

Som eksempel kan du finde og få hjælp til:

Skynd dig derfor at oprette en profil i dag, hvis du er involveret i offentlige digitaliseringsprojekter, meld dig ind i relevante grupper, hent ressourcer og deltag i debatten!

digitaliser.dk/ops

Filer og referencer

Titel Type
Digitaliserdk_718x150px-OPS.png application/octet-stream