Loading…
Tilbage

Hjælp ved fejlsøgning - udpege hvilken frontend server indholdet kom fra


29-10-2012 08:23:22

Hvis du skal fejlmelde noget til Borger.dk vil vi meget gerne have så meget at vide som muligt, for typisk kan vi hurtigere finde og rette fejl jo bedre vi har fået dem beskrevet. En af de informationer vi gerne vil have er hvilken af vores frontend servere der sendte indholdet med fejlen, og det er faktisk ganske let at finde. Du skal vælge vis kilde for at selve HTML-markup og søge efter Destination. Så vil du findet noget ala:

<!-- Destination: {33} --> 

og det er dette tal vi gerne vil vide. Her er et skærmdump med et eksempel:

Filer og referencer

Titel Type
frontend_destination_borgerdk.jpg application/octet-stream
Profilbillede

Findes der et direkte link så fejlserver bedre kan udpeges

Anders Boholdt-Petersen

Hej

 

Mener på et tidspunkt, at borger.dk havde et link, i stil med borger.dk/visserver, som viste den aktuelle frontend server. Blot kan jeg ikke huske den præcise adresse.

 

Har borger.dk et link der viser frontend serveren, og hvis ja, hvad er adressen?

 

Pft.

 

/ Anders

Hej Anders

Du kan bruge dette link: https://www.borger.dk/tjekpc

 

Venlig hilsen

Borger.dk-redaktionen

Hej, og godt nytår.

 

Tak for linket.

 

Findes det direkte link på borger.dk, eventuelt i én af menuerne fra forsiden, eller skal du kende til linkets adresse, før end det vil fungere?

 

Kan nemlig også se, at der findes et link med titlen "XML Brugerprofil". Her bør informationer om borgerens NemID vises. Kendte heller ikke tidligere til dette link, før end jeg besøgte https://www.borger.dk/tjekpc

.

 

Pft.

 

Mvh Anders.

Hej Anders

Linket til tjekpc har vi indtil videre anvendt internt fx til 1881, når de har dialog med borgere, der oplever problemer på borger.dk. Det er ikke hemmeligt, det er bare ikke anvendt bredere indtil nu.

Det andet link til XML vil blive fjernet. Vi har brugt det til fejlfinding en kort stund.

Godt nytår,

mvh Kaare, borger.dk

Hej Kaare

 

Tak for forklaringen.

 

Vil det være en idé, at der, under borger.dk/tjekpc, nu hvor linket til XML-profilen er fjernet, kommer et andet link, hvor brugerne, via borger.dk, kan se oplysninger om deres NemID?

 

Personligt vil det være en feature, som jeg godt vil kunne se borgere anvende, frem for som i dag, hvor oplysninger om NemID, så vidt jeg ved, kun kan ses på nemid.nu.

 

Pft.

 

Mvh Anders