Loading…
Tilbage

Dansk PRINCE2 manual til iPad, iPhone, PC eller Mac


01-05-2012 10:33:14

PRINCE2® manualen er et godt og praktisk opslagsværk i det daglige arbejde med projekter, men selve manualen er tung og uhandy. Men nu er løsningen der – manualen kan nu hentes ned på iPad og andre elektroniske medier.

PRINCE2 projektledelsesmetoden vinder stadig større udbredelse i Danmark, både inden for det offentlige som det private erhvervsområde. Det betyder til gengæld, at der bliver båret rundt på rigtig mange kilo manualer. Derfor har der blandt vores kunder og kursister længe været et ønske om at kunne få adgang til PRINCE2 manualen fra fx iPad eller PC - uden at der er behov for at have adgang til Internettet.

Med den nye løsning er det muligt at have din PRINCE2-manual med på din iPad eller iPhone, eller du kan læse den på din PC/Mac - uden at du skal være online.

Manualen er lagret i en PDF fil, der er beskyttet med DRM (Digital Rights Management), som er den samme e-bogslæser, som en en lang række danske biblioteker anvender til iPad og iPhone. Du kan dermed også låne e-bøger i Danmark, når du har klargjort din enhed.

For at få adgang til den elektroniske udgave af PRINCE2 manualen, skal du købe en licens. Licensen gælder for en bruger, som kan kopiere manualen til 6 enheder, fx PC, Mac, iPad og iPhone. Du kan købe manualen i butikken på EPM Groups hjemmeside. Læs mere her: www.epmgroup.dk/vare014.

PRINCE2® is a registered trade mark of the Cabinet Office.

Filer og referencer

Titel Type
Eksempel på iPad Ekstern reference