Loading…
Tilbage
×

Info

Der findes en nyere version af resourcen her

RASP .NET 1.3.0


.NET based reference implementation of OIORASP profile version 1.2

Main purposes of this release have been:

  • Optimize performance. Caches have been made configurable, memory consumption have been minimized, style-sheets are now pre-compiled, code is optimized – all to optimize the throughput of communication.
  • This release has prepared and tested code to handle new Foces2 certificates. It will not be possible to start testing use of Oces2 certificates in the general public before DanID later in 2012 opens the last infrastructure components.

Filer og referencer

Titel Type
dk.gov.oiosi-src-1.3.0.4165.zip application/octet-stream
dk.gov.oiosi-bin-1.3.0.4165.zip application/octet-stream
OIOSI RASP Library for .Net Release Notes.pdf pdf
Source, documentation and samples Ekstern reference
dk.gov.oiosi.lesnikowskiMailProvider-1.3.0.4165.zip application/octet-stream
Profilbillede

Modtage service

Carsten Bonde

Hej .NET brugere

Jeg har et problem med at lave en .NET OIORASP 1.3.0 WebService. Reference implementationen dk.gov.oiosi.samples.httpEndpointExample kører udmærket, men når jeg prøver at lave egne projekter med de binære OIORASP filer fra den får jeg problemer.

OIORASP 1.3.0 klienten - som udmærket kan sende til andre kørende services - får en exception med en tom Message og ellers ikke noget der hjælper. Jeg har slået WCF tracen til på modtage servicen, og får logningen:

Content Type application/soap+xml; charset=utf-8 was sent to a service expecting text/xml; charset=utf-8.  The client and service bindings may be mismatched.

Google visom antyder at klienten kører soap12 som den skal men at WS'en kun kan håndtere soap11. Jeg har naturligvis kontrolleret at web.config indeholder 

textMessageEncoding messageVersion="Default"

Default er soap12.
Er der nogen som har prøvet det, eller har forslag i øvrigt?

ændret af Carsten Bonde (30.05.2012)

Sandsynligvis din service der returnerer en "Unhandled exception"

Du får html (side med fejlbeskrivelse) returneret hvor xml var forventet

hth /Peter

Jeg har lige haft ferie ...

Udmærket forslag. Men den kommer ikke ind i min kode, idet den fejler inden da. WCF loggen viser heller ikke noget html i retursvaret.

I mellemtiden har jeg fundet ud af det var en konfigurations fejl i web.config. Hvis man selv har lyst til at opleve noget tilsvarende, kan man f.eks. rette service navnet, så det ikke passer med ens kode. Men der er mange måder at "opnå" det på i både web.config og *.svc filer, og det fejler på samme måde.