Loading…
Tilbage

Hvem er Kim Fischer - ugens stemme uge 50


12-12-2011 09:33:26

Navn
Kim Fischer?

Stilling
Strategisk kommunikationsrådgiver

Arbejdsplads
Statens Administration

Baggrund
I mit daglige job varetager jeg en stilling som strategisk kommunikationsrådgiver i den lidt hemmelige styrelse, ”Statens Adminstration”, som høre hjemme i Finansministeriets koncern. Jeg er relativt ny indenfor kommunikations-metien, for jeg kommer i virkeligheden fra en rolle som forretningsudvikler, men har siden februar i år været fuldbyrdet kommunikationsrådgiver.

Jeg kan godt lide at udfordre det eksisterende. Jeg tror, det ligger i min natur konstant at forsøge at gøre ting en anelse bedre. Derfor har jeg naturligvis også sagt ja til denne opfordring om at give min mening til kende om ting, der optager mig for tiden indenfor den digitale verden.

Mine indlæg i denne uge bliver nok en omgang blandede bolcher. Jeg forestiller mig følgende indlæg (i uprioriteret rækkefølge):

  • Ifølge Digitaliseringsstrategien skal 80 % af al offentlig kommunikation med borgerne være digital i 2015. Jeg har en lille ide til, hvordan man (måske) kan skabe en masse gode selvbetjeningsløsninger?
  • Hvad kan man/bør man have af forventninger til den nyoprettede Digitaliseringsstyrelse
  • Tryghed i selvbetjeningsløsninger
  • Statslige myndigheder på Twitter – en kort introduktion.

Jeg skal indledningsvist skynde mig at sige, at i denne uge er alle indlæg personlige – ligesom de sikkert også har været i de foregående uger. 

 

Se også mine andre indlæg nedenunder

Filer og referencer

Titel Type
Internal Link Intern reference
Internal Link Intern reference
Internal Link Intern reference