Loading…
Tilbage

Vis borgerne vej med borger.dk - Den Gode Brugeroplevelse


26-10-2011 10:59:21

Med projekt Den Gode Brugeroplevelse bliver borger.dk endnu mere brugervenlig. Portalen bliver dit bedste arbejdsredskab, når du skal hjælpe borgerne til at hjælpe sig selv. Og så er det gratis.

På borger.dk arbejder vi med at skabe den gode oplevelse for brugerne. Målet er, at det skal være nemmere at være på nettet i Danmark - for borgerne, og også for dig, der rådgiver og vejleder borgerne til at betjene sig selv på nettet.

Den Gode Brugeroplevelse på borger.dk:

Forside uden tvivl

Forsiden bliver uden tvivl nemmere at overskue med fokus på søgefelt, optimal søgemaskine, færre indgange og flere direkte links til de mest benyttede sider – hvad enten det er tekstsider eller selvbetjening du søger.

Bedre struktur og billeder

Du bliver taget i hånden. Det vigtigste står først, og der bliver færre klik til den side du søger, hvor der vil være flere billeder, illustrationer og ikoner.

Teksterne viser vej

Teksterne bliver mere handlingsorienterede og vil kun handle om primær borgerservice. De vil fortælle dig hvad du skal gøre, hvor, og hvordan du kommer videre. De vil altid være opdaterede – det gælder også fakta om lovgivning og kontaktoplysninger for dig, der vil vide endnu mere og skal vejlede andre.

Selvbetjening bliver synligere og bedre

Selvbetjeningsløsningerne på borger.dk bliver fremhævet mere. Du kan finde gode vejledninger, udvidede hjælpefunktioner, video-guides m.m. på selvbetjeningssiderne.

Spørg brugerne

Vi giver dig mulighed for at vurdere borger.dk med kommentér-funktion på tekster og selvbetjening. Så kan vi gøre siden endnu bedre og sikre, at kvaliteten er i top.

 

 

Samarbejdspartnere

  • ATP/ Udbetaling Danmark
  • KL og samarbejdskommunerne
  • Borgertemaredaktører fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Kirkeministeriet, Pensionsstyrelsen, SKAT, SU, sundhed.dk og Økonomistyrelsen.

Den Gode Brugeroplevelse er ét projekt blandt mange i arbejdet med at gøre borger.dk til den bedste borgerportal. 

Filer og referencer

Titel Type
DGB1.jpg application/octet-stream
Pjece: Vis borgerne vej med borger.dk - Den Gode Brugeroplevelse Ekstern reference