Loading…
Tilbage

Projektets udvikling


05-08-2011 18:11:54

Så er det ved at være et stykke tid siden sidste opdatering af projektets status kom, og det er således tid til en ny  - for der er i mellemtiden sket meget med projektet .

Sidst fortalte jeg om udfordringer ved udviklingen, førend en egentlig implementation var igangsat. Siden da har jeg oversat den tidligere omtalte plan, til kode. Der er på nuværende tidspunkt udviklet et lektionsmodul, der holder styr på klasse, elev, fag, tidspunkt og ugedag for afholdelse af en lektion. Denne oprettes én gang (årligt) pr. lektion i ugens løb. Derudover er der lavet et skema modul, der trækker alle lektioner tilknyttet til den indloggede (eks. elev), og genererer et skema (HTML ), ud fra disse.

Den store udfordring, udover at gøre systemet mere brugervenligt og 'folkeskole-agtigt', er at få lavet en installationspakke der er så let og intuitiv så en hver folkeskole kan installere dette system på deres server. Jeg var ude hos IT-kartellet og afholde et møde, om netop denne udfordring, og jeg føler at jeg har et godt udgangspunkt for at lave dette.

I næste uge sidder jeg på kontoret i IT- og Telestyrelsen og arbejder, og vil her ordne ovenstående.

Systemet kan i øvrigt afprøves (i begrænset omfang) på http://papirkriger.dk/moodle/ med brugernavn elev og adgangskode Elevelev1! (husk case og udråbtegn.)