Loading…
Tilbage

Film om "Data Camp" 2010


31-03-2011 11:22:42

Den 4. november 2010 afholdt IT- og Telestyrelsen arrangementet "Data Camp" med videnskabsministeren som vært.

Data Camp var et arbejdende værksted, hvor udviklere, datajournalister og visualiseringseksperter på bare den ene dag skabte produkter og tjenester ud af offentlige datasæt, som de deltagende offentlige myndigheder havde medbragt. Data Camp var således et levende eksempel på, hvordan private og offentlige myndigheder kan samarbejde om at skabe ny værdi, og på hvordan offentlige digitale ressourcer - i dette tilfælde data - kan være "råstof" for privat innovation og forretning.

Dagens aktivitet blev dokumenteret på film. Filmen er ca. 7 minutter lang, på dansk og kan afspilles fra YouTube.

Filer og referencer

Titel Type
Data Camp - filmen Ekstern reference
Profilbillede

Ros for jeres præsentation!

Lars Abrahamsen

I skal have et forsinket men ikke destomindre stort anerkendende klap på skuldren over videoen, som jeg personligt finder flot produceret. Det viser muligheder for sammenspli for offentlige og private myndigheder på glimrende vis.

Mvh

Lars (Justmoney.dk)

ændret af Lars Abrahamsen (07.01.2016)

Tak! :-)
Og dagsordenen lever videre i bedste velgående rundt omkring.

Mvh Janus

Det er godt at høre Janus :)

Forhåbentlig er det et værksted som faciliteres ofte, så offentlige institutioner kan blive beriget med input fra privatsektoren og omvendt. Men det lader det heldigvis til ud fra dit svar. Det er et godt forbillede, som her er blevet skabt!

Særligt det offentlige har jo stadig et ry for at være last mover, hvorfor det er ekstra forfriskende netop at se det modsatte :)

ændret af Lars Abrahamsen (07.01.2016)