Loading…
Tilbage

Projektbeskrivelse


GOPL.dk er resultatet af et tæt samarbejde mellem Guldborgsund Rehabilitering og Lolland Kommunes genoptræningsteam. Systemet benyttes i dag til at underbygge både Guldborgsund og Lollands genoptræningsindsats, ved at håndtere samtlige borgere i genoptræningsforløb, deres aftaler, journalnotater, SKS indberetninger og meget mere.

Den 31/3 2009 blev GOPL.dk lanceret i Version 1.0.
Systemets programmæssige fundament er lagt af Casalogic, mens funktionalitet og Workflow er udarbejdet af fysioterapeuter - Derfor siger vi at GOPL er lavet af fysioterapeuter, for fysioterapeuter.

GOPL.dk håndterer alle relevante data omkring de mange borgere i systemet. På alle disse borgere kan terapeuterne lave journalnotater efter hver trænings seance. Disse notater kan indeholde tekst der er struktureret efter Fælles Sprog II, vedhæftede filer samt test resultater (fx TUG).

Selve træningsseancerne er også administreret direkte i GOPL, med mulighed for integration direkte i terapeuters email kalendere. Dette giver et optimalt overblik. En stor gevinst ved at håndtere alle træningsseancer direkte i GOPL, er at systemet automatisk håndterer mails til/fra kørselsudbydere, således at administrationen af dette bliver legende let.

Træningsseancer er ikke kun tilknyttet individuelle borgere. Det er muligt at tilknytte et antal borgere til hold, hvor kørsel, SKS registrering og meget mere håndteres direkte i systemet. Igen har fokus været på, at gøre systemet så nemt og tilgængeligt som muligt, dvs. færrest mulige antal museklik.

Andre features:
Integration til CPR og Eniro
Elektronisk indberetning af SKS (under udvikling netop nu)
Administration af brev-kommunikation.
Certificeret til at modtage DGOP
Åbent API til udvikling af tests (TUG, Fitness, Tandem osv)

Projektinfo:

Kategorier
Stand-alone produkter

Projekttype
Kodefragmenter

Licens
GPL

Målgrupper
Kommuner
Non-profit organisationer
Private virksomheder
Regioner
Statslige myndigheder

Operativsystemer
Alle platforme

Programmeringssprog
PHP

Projektejer:
Lolland Kommune
v/ Pernille Pasquali
Sdr. Boulevard 84
Maribo

Kontakt:
E-mail: pepa@lolland.dk
Projektsite: Projektside