Loading…
Tilbage

KreditkortGebyrBeloeb


17-09-2008 13:54:38
Angivelse af gebyrer vedrørende kreditkort

Filer og referencer

Titel Type
KreditkortGebyrBeloeb_20080901.xsd text/xml
Profilbillede

Download data om forbrugslån og kreditkort via feed

Ditte Holgerse

Ja, jeg er helt med på, at dette er et meget gammelt indlæg. Jeg tænker dog, at der kunne sidde andre derude med samme udfordring. 

Tidligere kunne man hente oplysninger om alverdens lån, herunder forbrugslån, med et XML feed på Virk.dk. Dette er tilsyneladende ikke en mulighed længere, men i stedet kan du benytte dig af et affiliate bureau.

Flere af affiliate bureauerne har udbydere af forbrugslån samlet i et feed med ÅOP, renter, lånebeløb og løbetid. Det virker ret godt, og så kan dine besøgende også nemt filtrere på eksempelvis nye og billigste forbrugslån online i oversigten

Held og lykke med dit projekt :-)

Profilbillede

XML skema for forbrugslån og kreditkort

Per Petersen

Jeg søger muligheden for at trække data til prissammenligningstjeneste inden for banklån, forbrugslån og kreditkort i Danmark. Jeg driver en tjeneste i Danmark, Sverige og Norge og i fx Norge har jeg adgang til data fra "Finansportalen" på lån og kreditkort (https://www.finansportalen.no/). Jeg mener, at vi har det inden for teletjenester herhjemme. Fremgangsmåden for at holde de omkring 100 lån og kreditkortprodukter opdateret på https://117banker.com/ er, at jeg to gange om ugen går samtlige banker og finansieringsselskaber igennem og tjekker alle priser, gebyrer, årlige omkostninger i procent osv. Det er en tidskrævende proces (lidt spild af tid, synes jeg - ville hellere bruge tiden på at udvikle hjemmesiden). Men meget vigtigt, at priserne er korrekte, da det er en større beslutning som brugerne træffer. I Norge er der iøvrigt et krav om at alle banker og finansieringsselskaber, skal linke til Finansportalen - måske noget tilsvarende kunne være med til at sikre danskere korrekte informationer, når de vil låne penge online eller bestiller kreditkort. Lad mig høre, hvis jeg har overset noget - det eneste jeg kunne finde var dette om kreditkortgebyrer.

Per det er interessant hvad du skriver, men mig bekendt findes der ikke offentlige data eller XML skemaer inden for forbrugslån & kreditkort, som det fx. kendes fra Norge. Ellers hører jeg gerne om det. 

Jeg synes i øvrigt det kunne være spændende at høre om dine erfaringer på det norske marked, med din sammenligningstjeneste. Jeg er selv involveret i siderne Beste-kredittkort.com og Beste-forbrukslån.com, hvor jeg godt kan mærke forskel fra det danske marked på flere fronter. 

Hej Per

Et stykke tid siden at du oprettede dit spørgsmål. Jeg står med lidt det samme dilemma, så jeg er da meget nysgerrig for at høre, om du har løst problemet.

Som publisher inden for lån og kreditter, er det vigtigt, at alle oplysninger er korrekte. Skriver vi de forkerte renter, løbetid og lånebeløb, kan Forbrugerombudsmanden komme efter os. 

Vi bruger ligeledes rigtig megen tid på at opdatere alle oplysninger fra hver enkelt långiver. Konkurrencen skærpes næsten dagligt, så flere og flere af långiverne er begyndt at tilbyde gratis lån til alle nye kunder. Disse opdateringer skal vi konstant sidde og holde øje med, og det er meget tidskrævende.

Ser frem til at høre fra dig.