Loading…
Tilbage

Hotfix – Digital Post på borger.dk og Digital Post-app - 24. januar


Den 24. januar 2023 gennemføres hotfix R1.3.1 af Digital Post-visningsklienterne Digital Post på borger.dk og Digital Post-appen.

Følgende implementeres ved hotfix R1.3.1 den 24. januar.

Hotfix af Digital Post på borger.dk og Digital Post-appen:

  • Håndtering af filformater

Der er fundet en fejl i webklienten og appen, som medfører, at nogle af de nye filtyper, som Digital Post har åbnet op for, ikke understøttes. Det gælder bl.a.  formaterne .sav og .ddd. Fremover bliver disse formater understøttet af Digital Post på borger.dk og i Digital Post-appen.

  • Fejl ved visning af visse TXT- og HTML-beskeder i Digital Post-appen

Der er opdaget en fejl i Digital Post-appen, som medfører, at visse typer af TXT- og HTML-beskeder ikke kan vises direkte i Digital Post-appen. Det drejer sig om ca. 5 pct. af alle TXT- og HTML-beskeder, som ikke er UTF8 encoded. I stedet for at få vist beskeden, har borgerne i disse tilfælde blot fået vist en spinner i beskedområdet. Fejlen bliver nu rettet, så også disse beskedtyper kan åbnes i Digital Post-appen.

  • Fejl fundet, hvis Consul er langsommere end Digital Post

Der er opdaget en fejl i produktion som medfører, at borgere i visse tilfælde bliver mødt af en ”Siden kunne ikke vises”-fejl, når de prøver at tilgå post.borger.dk. Fejlen har været der siden go-live i marts 2022. Fejlen opstår, når der hentes statiske tekster (fra Consul) på samme tid, som Digital Post på borger.dk henter borgerens mailbokse (fra Digital Post). Denne fejl bliver rettet ved dette hotfix.

  • Ændret timeout for handlinger i Digital Post på borger.dk

Borgere bliver i øjeblikket logget ud af Digital Post på borger.dk, når de har været aktive i 20 minutter. Med hotfix bliver det ændret, så nedtællingen på de 20 minutter nulstilles, hver gang borgeren udfører en handling.

***

Der forventes ikke nedetid på Digital Post i forbindelse med hotfixet, og borgerne kan derfor tilgå og bruge Digital Post på borger.dk og Digital Post-appen. Borgerne skal opdatere deres app efter hotfixet for at få de nye fejlrettelser med.

***

Venlig hilsen

Borger.dk

 

Profilbillede

Hotfix på Digital Post på borger.dk og Digital Post-app er gennemført

Marianne Hedegaard Nissen

Hotfix R1.3.1 på Digital Post på borger.dk og Digital Post-app blev gennemført d. 24. januar som planlagt.

Med venlig hilsen 

Borger.dk