Loading…
Tilbage

Erhvervsstyrelsen inviterer til Nemhandel Webinar 17/8 kl.10


Erhvervsstyrelsen afholder et informationsmøde om Nemhandel den 17. august 2022, kl. 10:00 til 12:00, på baggrund af den bogføringslov Folketinget vedtog den 19. maj 2022.

Formålet med mødet er at informere om bogføringslovens regler for bogførings-systemernes understøttelse af Nemhandel for private virksomheder og myndigheder. Herunder at drøfte tidsplan og forslag til arbejdet med at udforme de tekniske krav.

Dagsorden for mødet:

  1. Orientering om bogføringsloven og dens krav til bogføringssystemerne, med særligt fokus på afsending og modtagelse af forretningsdokumenter i den fællesoffentlige digitale infrastruktur, Nemhandel.
  2. Orientering om nordiske og internationale muligheder for ved anvendelse af den fællesoffentlige digitale infrastruktur.
  3. Orientering om det videre udviklingsarbejde på den fællesoffentlige digitale infrastruktur. Herunder mulighederne for at byde ind med specifikke spørgsmål og ønsker til infrastrukturens funktionalitet.

Bekræftelse udbedes for deltagelse, med oplysning om virksomhed og deltagere.

Bekræftelsen sendes til Thomas Schwartz, thosch@erst.dk med emnefeltet ”Erhvervsstyrelsen inviterer til Nemhandel Webinar 17/8 kl.10” hurtigst muligt, og senest fredag den 12. August 2022.

Nærmere information vil blive sendt forud for mødet.