Loading…
Tilbage

Varsling af servicevindue på Nemhandelsregisteret tirsdag den 07.06.2022 og opstramning af validering


Hermed varsling af servicevindue på Nemhandelsregisteret (NHR)  tirsdag den 07.06.2022 kl. 16.30 - 18.00

Nemhandelsregisteret (NHR-CORE)
I ovennævnte periode kan der periodevis være driftsforstyrrelser for udvalgte NHR-services herunder muligheden for læsning+skrivning til NHR (Web incl. WebBulk og PORS). 

Afsendelse af dokumenter via Nemhandel vil ikke være berørt af dette servicevindue. Dvs. opslag i Nemhandelsregisteret via NHR UDDI og NHR SMP vil være tilgængelige i hele perioden.

OIOXML

Nemhandel/Erhvervsstyrelsen har tidligere varslet en 100 % udfasning af OIOXML Elektronisk Regning i Nemhandel. Se mere her: https://www.digitaliser.dk/news/6615735

  • Med denne opdatering af NHR-CORE bliver dokumentprofilen for OIOXML Elektronisk Regning nu inaktiveret. Det betyder i praksis, at der ikke kan oprettes nye modtager-endepunkter i NHR på denne dokumentprofil. Der vil stadig for mulighed for at vedligeholde eksisterende modtager-endepunkter.
  • Nemhandel vil løbende frem til 15.11.2022 udsende adviseringer om 100 % udfasning til de parter, der stadigt har dokumentprofilen for OIOXML Elektronisk Regning registeret i Nemhandelsregisteret.

Med venlig hilsen

Nemhandel teamet

Profilbillede

Plan for udfasning af eksisterende registreringer

Kasper Grøndahl Christensen

Foreligger der en plan for hvordan udfasningen af eksisterende OIOXML registreringer vil komme til at foregå?

Skal man selv sørge for at afregistrere sig/sine kunder fra OIOXML profilen, eller vil den "automatisk" blive fjernet fra registreringerne?

Mvh. Kasper

Hej Kasper,

Man skal selv sørge for at af-registrere. Nemhandel på et tidspunkt udsende adviserings-e-mail med information til dem, der mangler af af-registrere.

Med venlig hilsen

Nemhandel teamet