Loading…
Tilbage

Sidste status og nyt om kendte fejl


Kære Alle

Dette er den sidste status i denne gruppe, da vi fremadrettet rykker information om Digital Post tilbage i de vante grupper her på Digitalisér. 

1) Driftstatus
Information om incidents samt liste med kendte fejl (fastgjort i venstre side og opdateres så vidt muligt ugentligt)
https://www.digitaliser.dk/group/2542078 

2) Myndighedsforum
Myndighedernes eget forum, hvor man kan stille spørgsmål i plenum. DIGST laver derudover i nogle tilfælde opslag med invitation til myndighedsnetværk, forespørgsler på input og lignende. 
https://www.digitaliser.dk/group/3268778 

3) Leverandørforum
Leverandørernes eget forum, hvor man kan stille spørgsmål i plenum. 
https://www.digitaliser.dk/group/3088626 

Afslutningsvist vil vi også benytte muligheden til at sende en rigtig stor tak til alle jer, der har knoklet i forbindelse med overgangen til den nye løsning. Det har været et rigtig intenst forløb, hvor der er lagt en kæmpe indsats i alle de projektgrupper der sidder hos leverandører og myndigheder i hele Danmark. Det har bidraget til, at langt de fleste danskere har mærket meget lidt til overgangen, hvilket i sig selv er ret fantastisk, når man tænker på kompleksiteten i den ændring, der fandt sted fra den ene dag til den anden.

Så tak til alle jer derude, og vi ser frem til at bygge videre på den nye løsning og få mest muligt ud af de nye muligheder i fællesskab med jer.