Loading…
Tilbage

Update på automatisk deaktivering af modtagersystemer


Kære Alle

Leverandører af modtagersystemer har sandsynligvis bemærket, at Digital Post-løsningen automatisk deaktiverer et modtagersystem, hvis der ikke kvitteres korrekt for meddelelser inden for 7 dage. 

Der bliver lagt en ændring på Digital Post-løsningen i eftermiddag, relateret til automatisk deaktivering. Det sker som bekendt, når vi ikke er sikre på, om I har modtaget en besked fra os. Der starter vi vores gensendelsesflow, der kører i 7 dage, hvorefter modtagersystemerne bliver deaktiveret.

Vi har lavet en mindre ændring til gensendelsesflowet, således at vi ikke afslutter det med automatisk deaktivering af modtagersystemet, hvis modtagersystemer returnerer http 200, 201 eller 202, men ikke returnerer med en positiv forretningskvittering, når NgDP leverer en besked til et endepunkt.

Dvs. at det er kun i tilfælde af, at modtagersystemer ikke kan modtage beskeden over en periode på syv dage (fx returnerer http 500), at den automatiske daktivering finder sted.

Førhen ville vi stadig deaktivere modtagersystemet efter syv dage, selvom modtagersystemer returnerede 200, 201 eller 202, hvis de ikke også gav en positiv forretningskvittering. Det er således ikke længere tilfælde med rettelsen.

Det er vigtigt at sige, at det godt kan være, at vi laver yderligere ændringer til flowet, så formålet med ovenstående rettelse er, at vi reagerer lidt mindre aggressivt, indtil vi er helt sikre på, hvordan det skal se ud fremadrettet.

Der har været slukket for automatisk deaktivering i en kort periode, men eftermiddagens rettelse betyder, at der bliver tændt for deaktivering igen i løbet af eftermiddagen i dag, men i en mindre aggressiv form, jf. ovenfor.

Mvh Joachim / DIGST

Profilbillede

Rettelse til beskrivelse

Joachim Møller Pallesen

Kære Alle

Der havde sneget sig en fejl med i beskrivelsen her, hvor det fremgik, at vi ikke gensendte beskeder, så længe man blot returnerede http 200, 201 eller 202. 

Det er forkert, da vi fortsat gensender beskeder ved manglende forretningskvittering. Men vi deaktiverer ikke modtagersystemet automatisk, hvis vi har fået en http 200, 201 eller 202 på en af gensendelserne. 

Beklager forvirringen. 

Mvh Joachim / DIGST