Loading…
Tilbage

Status d. 21. marts kl. 17.15


Kære Alle

Hermed den sidste skriftlige status for dagen i dag, men vi vender stærkt tilbage her på siden i morgen. 

Fra morgenstunden så vi log-in problemer, hvorefter vi havde stabil drift, men der har været issues med log-in igen her sidst på eftermiddagen. Vi er selvfølgelig på sagen, men det lader ikke til at være et stabilt problem, da det optræder sporadisk. Vi arbejder selvfølgelig på sagen. 

Derudover har vi set, at systemet har været under stort pres hele dagen, hvilket giver nogle problemer med køer forskellige steder, fx med lidt længere svartider, kvitteringer der er et stykke tid om at nå frem og noget forsinkelse i hændelsesloggen. Det er selvfølgelig ikke en udtømmende liste af ting, der er blevet meldt ind til os, og vi arbejder i prioriteret rækkefølge på de ting, der er meldt ind i løbet af dagen. 

Vores fællesoffentlige support har også fået massivt mange henvendelser fra myndighederne, hvilket gør, at der kan være længere svartid på sager ad den kanal. Der håber vi på jeres forståelse, og vi arbejder selvfølgelig på at nå igennem hurtigst muligt. 

Så alt i alt en hektisk dag her i vores ende, og helt sikkert også ude hos mange af jer. Vi er dog fortrøstningsfulde, og systemet tygger sig stille og roligt igennem det, det skal. Vi forventer at give en ny status i løbet af formiddagen i morgen.