Loading…
Tilbage

Nye aftalevilkår til underskrift for myndigheder med integration til eID-gateway


Kære myndigheder med integration til eID-gateway

Vi skriver til jer, fordi vi har opdateret aftalevilkårene for jeres integration til eID-gateway, med et ønske om at fremtidssikre vilkårene til også at kunne understøtte private tjenesteudbydere. Ud over tilpasninger vedrørende eventuelle, kommende private tjenesteudbydere, har været foretaget følgende ændringer, i både aftaledokument og tilhørende bilag (de specifikke ændringer for hvert dokument er angivet i versionsloggen):

  1. Tydeligere definerede krav til myndigheder der efterspørger CPR-nummer,
  2. Opdatering af henvisninger,
  3. Tilpasninger i anvendt terminologi.

Ændringerne i aftalevilkårene har ingen substantielle tilpasninger i forhold til jeres nuværende aftalevilkår. Vi vil dog gerne sikre os, at alle myndigheder opererer ud fra den samme og nyeste version af aftalevilkårene, og I bedes derfor underskrive de nye aftalevilkår (National eID-gateway - Vilkår for tjenesteudbyderes tilslutning til DK eIDAS Connector v. 1.4) og sende retur til os på eIDAS@digst.dk (med idawi@digst.dkpå Cc), inden mandag d. 25 april 2022.

Orienteringen om de nye aftalevilkår til underskrift, er også sendt til oplyste kontaktpersoner. Er denne ikke modtaget, må I gerne rette henvendelse på eIDAS@digst.dk.

Ressourcen på Digitalisér.dk for de nye aftalevilkår, er tilgængelig her: https://www.digitaliser.dk/resource/6704176 

Mvh
eIDAS-teamet