Loading…
Tilbage

Endnu en guide er live - og kan importeres via standardside


Guiden ”Når du vil starte på videregående uddannelse” er nu live.

Guide: https://www.borger.dk/skole-og-uddannelse/Videregaaende-uddannelser/guide-naar-du-vil-starte-paa-videregaaende-uddannelse.

Den giver kommende studerende et overblik over det, de skal vide, når de skal vælge og søge videregående uddannelse, inkl. praktiske gøremål i forbindelse med flytning, skat og SU etc.

Til kommuner med artikelimport

Sidetypen for guiden kan af tekniske grunde ikke importeres direkte. Derfor har vi udviklet en standardside, der linker til Når du vil starte på videregående uddannelse-guiden. Den kan let håndteres af jeres artikelimport.

Standardside: https://www.borger.dk/OrphanData/guide--naar-du-vil-starte-paa-videregaaende-uddannelse-standardside

NB: Tidligere i år gav vi besked om, at der også er udviklet standardsider for de andre guider. I kan finde dem i bruttolisten over artikler, der kan importeres: https://artikelimportborgerdk.azurewebsites.net/ 

Til kommuner med webredaktører på borger.dk

Det er desuden muligt at lægge lokalt indhold på den nye guide (og de øvrige guider). Det er jeres lokale webredaktører med adgang til borger.dk's CMS, der kan gøre det.

Guide: Når du vil starte på videregående uddannelse
https://www.borger.dk/skole-og-uddannelse/Videregaaende-uddannelser/guide-naar-du-vil-starte-paa-videregaaende-uddannelse 

Ved spørgmål er I meget velkomne til at kontakte os på admin@borger.dk

Med venlige hilsner

Redaktionen for borger.dk