Loading…
Tilbage

Agil projektledelse - hvad er det?


02-12-2021 10:44:46

Agil projektledelse er blevet en utrolig effektiv og moderne metode indenfor projektledelse hos mange virksomheder i dag. Hvis du arbejder som projektleder eller teamleder har du helt sikkert hørt om det, hvis du ikke allerede har implementeret det i din arbejdsgang.

Agil projektledelse er kommet for at blive, så hvorfor ikke blive lidt klogere på hvad det egentlig er og hvordan du kan anvende i praksis?

Vi hos Itucation har skrevet en dybdegåede artikel omkring Agil Projektledelse - for jer der er interesserede i dette emne, kan det måske være interessant! 

Der bliver dykket ned i hvad Agil Projektledelse er, hvordan man kan anvende SCRUM-metoden til succesfuldt at føre projekter i mål, forskelle mellem agil- og klassisk projektledelse og meget mere. 

Læs indlægget her: https://www.itucation.dk/agil-projektledelse/

Hos Itucation tilbyder vi også 6 ugers jobrettet uddannelse til ledige. Se mere her: https://www.itucation.dk/

God fornøjelse!

Profilbillede

Tak for et godt indlæg

Morten Nilsson

Super interessant indlæg med mange gode pointer, som vi helt sikkert kan bruge i vores kommende udviklingsprojekt. Tak. 

ændret af Morten Nilsson (21.10.2022)
Profilbillede

Tak for et godt indlæg

Kristian Goul Møller

Hej Matthias

Tak for et godt indlæg. 

Det er aktuelt for mange forskellige virksomheder - herunder også startups som os selv, hvor mange nye projekter løbende skydes i gang.

Dbh.

Kristian, https://dk.labofthenorth.com/

ændret af Kristian Goul Møller (06.10.2022)
Profilbillede

Muligt samarbejde

Julie Aasbjerg Andersen

Kære Matthias,

det ser rigtig spændende ud, og jeg kan se på jeres hjemmeside, at I også tilbyder 6 ugers ledighedsuddannelse. Gad vide om I sommetider mangler noget psykologfagligt indput, supervision eller rådgivning ift. dette? Såfremt I har lyst til at drøfte mulighederne for et samarbejde, hører jeg meget gerne fra jer. Jeg er psykolog og indehaver af en psykologpraksis med erfaringen indenfor HR fra Maerks Broker, og jeg ved hvor mange forskellige temaer der kan være i spil, når man er ledig og skal videre i uddannelse.

De bedste hilsner

Julie Aasbjerg Andersen

Cand. Psych. og Indehaver af Mentalt Overskud Psykologisk Praksis

https://mentaltoverskud.dk/

 

Profilbillede

Fokus allerede i rekrutteringen

Anne-Katrine Kirke

Super fint indlæg om agil projektledelse.

Det er helt sikkert noget, der stadig er fokus på - også når det kommer til at uddanne sine medarbejdere i det. 

Jeg vil dog også slå et slag for, at det med fordel kan tages med i overvejelserne, når der ansaættes fuldtidsmedarbejdere eller projektmedarbejere.

Jeg har lagt mærke til, at der de sidste par år virkelig er sket noget inden for rekrutteringsbranchen, og at der er kommet fokus på, at finde det helt rigtige match til virksomheden, alt efter hvilken retning og kvalifikationer, der er efterspurgt. F.eks. hos https://www.hays.dk/ , som jeg selv har været i kontakt med tidligere, bliver der gjort en super indsats - også mht. agil projektledelse. 

/ Anne-Katrine

Profilbillede

Agil projektledelse en flødende gennemgang til en rigtig Agile transformation

Miglena Dermendjieva

Hej Mathias, 

Tak for at du bringer opmærksomheden på det emne!

Agil softwareudvikling og i den forbindelse styringen af projekterne gennem Agile metoder og frameworks er efterhånden en gammel disciplin i Denmark. Agile projektledelse er også en fin overgang til styring af bedre projektleverancer.

Min mening er at der er meget mere vigtig at har fokus på de Agile transformationer, som tid er undervurderet https://credonobis.com/cnmetoden/agile-transformation-flexible-change-approach/.

En ledelsesbeslutning og nogle kurser i SCRUM eller KANBAN er ikke nok til at projektmedlemmerne kan begynder at tænke med de Agile værdier. At ændre Way of Working er ikke en særlig besværlig proces og kan læres relativt hurtigt, men at skifte Way of Thinking og forstår de nye roller og ansvaret som hører, til dem kan være rimeligt krævende proces.

MVH

Miglena

Profilbillede

Tak for dette, super godt 👋

Michael Balkemose

Hej

Det er værd at overveje ?

Mvh

Michael