Loading…
Tilbage

Brug af I-Cards til brugersamtykke?


01-12-2010 11:15:58

Som input til debatten omkring de nye regler for kommunikation omkring brugersamtykke, så vil jeg gerne på vegne af Digital Technology International slå et slag for, at IT- & Telestyrelsen samt andre relevante parter tager et kig på:

http://informationcard.net/

Information Cards - eller I-Cards, er I vore øjne et ganske velegnet bud på en løsning på udfordringen, der går på, hvorledes man som firma kommunikerer på klar og tydelig vis til en bruger:

a) Hvad beder vi dig om?
b) Hvorfor er det godt for dig?
c) Hvad er konsekvensen for dig i at deltage?
d) Hvad bruger vi som firma dine informationer til?
e) Hvordan kan du nemt framelde dig ordningen igen?

I vores tilfælde vil vi, såfremt ifald den kommende lovgivning på området blåstempler metoden, anvende I-Cards som den funktion, web brugere skal anvende for frivilligt at tilmelde sig vores løsning udviklet til targeted advertising/targeted content - hvorved brugeren selv kan vælge, hvilke områder indenfor hhv. annoncering samt redaktionelt indhold (d.v.s. nyhedsartikler), brugeren ønsker at blive opdateret om per automatik ved fremtidige besøg på det givne website. Denne teknologi giver dermed muligheden for at "personificere" et givent nyhedsbaseret website, således at artikler & annoncer bliver "personlige", målrettede mod den pågældende bruger. 

Hvis jeg ellers har forstået intentionerne bag EU's E-Privacy direktiv så nogenlunde, så mener jeg umiddelbart at I-Card metoden netop lever op til kravene til "oplyst brugeraccept", letforståelige valg/fravalg for brugeren samt en til enhver tid letanvendelig funktion for at afmelde sig ordningen.

Jeg ser frem til at høre jeres kommentarer og står naturligvis til rådighed for yderligere informationer omkring vores specifikke løsning, hvis dette måtte være relevant.

Vedlagt White Paper med detaljeret information om I-Card teknologien.

Med venlig hilsen,

Jesper Seiersen, Digital Technology International

 

Filer og referencer

Titel Type
icf-information-card-ecosystem-white-paper.pdf pdf