Loading…
Tilbage

NemLog-in integrationstest er nu åbent igen


02-07-2021 11:38:13

Integrationstest er åbent

Integration er nu åbent igen efter lukkevinduet.

I integrationstestmiljøet kan I nu teste op imod den nye OIOSAML 2.10 snitflade. Der kan ikke testes op imod OIOSAML 3.0 snitfladen i testmiljøet endnu, da det teknisk set kræver, at produktionsmiljøet også er opdateret. Her henviser vi til vores betatestmiljø.

Kendte fejl

På testportalen kommunikerer vi løbende om eventuelle kendte fejl i miljøet. Pt. findes følgende fejl vedr. MitID test-identiteter:

  • Man kan lige nu ikke anvende MitID test-identiteter fra MitID-fanen. Vi opfordrer til i stedet at bruge test-identiteter (fanen ”Test login”).
  • Log-in med test-NemID kræver, at testidentiteten er oprettet i det nye test-CPR-register i NemLog-in Integrationstest. Vi er i gang med at indlæse testidentiteter i registret, så hvis du oplever problemer med at anvende test-NemID, skal du selv oprette test-identiteten i test-CPR-registeret. Det gør du ved at oprette identiteten i MitID Simulator. Se i øvrigt https://tu.nemlog-in.dk/testportal/.

Support

Oplever I fejl i miljøet, eller har I spørgsmål til overgangen eller brug for support, bedes I rette henvendelse på mail til nemlogin@digst.dk.