Loading…
Tilbage

Webinar om NemLog-ins nye testmiljø: Integration til OIOSAML 3, signeringsløsning og opslagstjenester


11-02-2021 15:23:12

Som tjenesteudbyder kan I fra den 15. marts 2021 teste NemLog-in brokers nye funktioner i det nye beta-testmiljø. Deltag i Digitaliseringsstyrelsen og Nets’ webinar den 23. marts 2021 kl. 9.30-11.00. Få en introduktion til det nye testmiljø, hvor I kan teste jeres integration til OIOSAML 3, den nye signeringsløsning og de nye opslagstjenester. Webinaret er rettet mod teknikere.

Webinarets indhold

Fra den 8. marts vil I kunne teste jeres integration til OIOSAML 3 profilen og de nye oplagstjenester i det nye beta-testmiljø. Fra den 15. marts vil I også kunne teste den nye signeringsløsning. På webinaret præsenterer vi det nye beta-testmiljø, de nye vejledninger samt testværktøjer. Formålet er at klæde jer på til at teste jeres integrationer, så I kan klargøre jeres tjeneste til migrering. Webinaret er rettet mod teknikere og it-ansvarlige i offentlige myndigheder og private virksomheder samt deres it-leverandører.

Agenda

  • Tidsplan og status på lancering af det nye NemLog-in
    • Opsummering: De største ændringer i den nye NemLog-in broker
    • Præsentation af testmiljø og testværktøjer
    • Spørgsmål fra deltagerne

Tilmeld dig webinaret

Du kan tilmelde dig webinaret via linket nedenfor. Send gerne invitationen videre til relevante kollegaer – og del den også gerne med eventuelle it-leverandører, der driver jeres it-systemer.
Har du ikke mulighed for at deltage på webinaret, kan du tilmelde dig via linket alligevel – så vil du automatisk få tilsendt et link med adgang til optagelsen og materialet efter webinaret.

Tilmelding her: https://webinar.nemlog-in.dk/webinar-om-nemlog-ins-nye-testmiljo/join

Bemærk, at optagelsen af webinaret kun indeholder præsentationen og talen fra webinarets speakere. Deltagerne bliver ikke optaget.

Har du spørgsmål? Skriv til os: kontakt@nemlog-in.dk