Loading…
Tilbage

DAWA insources


Dawa er i færd med at blive overflyttet til kortforsyningen, hvorfra DAWA vil blive driftet i Kortforsyningens miljø. Dette vil forventeligt ske fra 1. marts.

Følge med ved at abonnere på tweets og nyheder fra Kortforsyningen - her vil du kunne følge udviklingen Du kan tilmelde dig nyhedsmails https://dataforsyningen.dk - login eller opret en bruger

Du kan også få nyt på disse kanaler https://twitter.com/kortforsyningenhttps://twitter.com/kfdrift

I løbet af 2021 afklares fremtidig placering af DAWA funktionaliteter. Som udgangspunkt er der ikke tale om udfasning af funktionaliteter, men indpasning i distributionskanaler. Afklaringer vil finde sted i løbet af 2021, og der vil blive meldt en detaljeret plan ud for eventuel transition af funktionaliteter herefter.
 

Korttjenesterne på AWS er ved at blive implementeret på Datafordeleren, og forventes at være tilgængelige her i slutningen af februar 2021. Korttjenesterne på Datafordeleren bliver ikke 1:1 med AWS, blandt andet på grund af at ikke al data er tilgængelig på Datafordeleren. Forskellene vil blive kommunikeret ud, når korttjenesterne er tilgængelige. Der vil være paralleldrift mellem korttjenester på Datafordeleren og AWS frem til 1. januar 2022. 

Vi er klar over, at AWS anvendes bredt af mange og forskellige aktører, og at anvenderne har behov for tid til at omlægge systemer. Vi arbejder derfor som udgangspunkt med en paralleldrift på 12 måneder. 

I løbet af 2021, vil der blive informeret yderligere om indhold og drift for DAWA og AWS.

Hvis du har spørgsmål til DAWA eller AWS, så kontakt kortforsyningens support: support@sdfe.dk eller telefonisk 7876 8792