Loading…
Tilbage

Referenceimplementeringer på modtagersystemer og nyt om MeMo-lib


Kære Alle

I denne nyhed kan du læse om status på referenceimplementeringer og MeMo-lib, samt at vi har lavet videoguides til en række forskellige produkter. Det er mest interessant for teknisk interesserede, og er naturligvis også delt med leverandørerne.

Referenceimplementeringer
Vi kan nu offentliggøre de første referenceimplementeringer fra NgDP. Vi har prioriteret modtagersystemerne, og følgende er nu klar:

Java:
- REST PULL
- REST PUSH
- SMTP
- Videoguide til implementeringen af alle protokoller

.Net:
- REST PULL
- REST PUSH
- SMTP (Kommer primo november)
- Videoguide til REST følger i starten af uge 44.

Der bliver også udarbejdet referenceimplementeringer på afsendersystemer, til alle protokoller, både i Java og .Net. De er under udarbejdelse, og forventes alle at være helt på plads i løbet af to måneder. Java-implementeringerne kommer først, og forventes på plads i løbet af november, og .Net følger kort derefter.

MeMo-lib
MeMo-lib findes nu både i Java og .Net. Derudover er der udarbejdet videovejledninger, som introducerer hvordan man kan arbejde med ressourcerne i MeMo-lib.

Vi har samlet det hele på nedenstående link, hvor vi også vil lægge nye værktøjer op løbende. Vi adviserer selvfølgelig også om nye releases her på siden.

Link til materialer: https://digst.dk/it-loesninger/naeste-generation-digital-post/for-myndigheder-og-it-leverandoerer/for-it-leverandoerer/referenceimplementeringer-og-memo-lib/