Loading…
Tilbage

Opsamling på webinar om opgavepakke 2, 3 og 4


Kære alle

Tak for et godt webinar i dag.

Vi samler løbende op på de spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i webinaret, i tråden herunder.

Indtil da kan I tilmelde jer myndighedsnetværket på torsdag den 20. august ved at skrive en mail til digitalpost@digst.dk med emnefeltet ”Digital Post myndighedsnetværk”. Det vil kun være muligt at deltage via live stream, og netværksmødet afholdes som et liveevent og kan derfor ikke genses senere. Du kan se programmet for dagen her: https://digst.dk/media/22468/program-2082020.pdf

Dagens webinar om opgavepakke 2, 3 og 4 kan genses - eller sendes til en kollega via følgende link. Opgavepakkerne handler om afsender- og modtagersystemer og om potentialet ved at opmærke jeres post i MeMo:

Webinar: https://app.livestorm.co/digitaliseringsstyrelsen-1/ngdp-introduktion-til-opgavepakke-02-03-og-04

Fik I ikke set det første webinar om implementeringsopstart, kan det ses på linket herunder. Det var vores kick-off for myndigheder, hvor der blandt andet blev givet en introduktion til opgavepakke 1. Webinaret blev afholdt den 11. august 2020:

Kick-off: https://app.livestorm.co/digitaliseringsstyrelsen-1/ngdp-myndighedsforlob-kick-off

Du finder slides fra begge webinarer på følgende ressource:

https://www.digitaliser.dk/resource/5583721

Vi forventer at kunne invitere til webinar om opgavepakke 5 og 6, der handler om kontaktstruktur og roller og rettigheder, i løbet af september. Vi sørger for at informere om det både i det her forum og gennem vores nyhedsbrev og DIO.

 

Mvh.

Implementeringsteamet i NgDP