Loading…
Tilbage

Udgangspunktet til en god Hjemmeside


28-08-2019 16:18:05

Der er selvfølgelig mange flere ting, man kan tage fat i, og man ville sagtens kunne lave en mere detaljeret beskrivelse af de enkelte.

1 Indhold

Indholdet er selvfølgelig super vigtigt. Dårlig tekst kan hurtigt skræmme besøgende og få dem til at forlade hjemmesiden. Sørg for at indholdet er så relevant og aktuelt som muligt

2 Webdesignet

Webdesignet skal være enkelt, pænt og unikt. Det første man ubevidst bemærker når man besøger en hjemmeside er designet. Sørg for at dey matcher virksomhedens farver eller din målgruppe. Farverne skal altså stemme overens med, hvad din målgruppe mener om emnerne du tager op på din hjemmeside. Det skal være overskueligt og troværdigt.

Du skal ikke underkende brugen af professionelle fotos. Vi er meget visuelle som mennesker, hvilket gør, at vi skimmer mere end vi læser. Derfor er det vigtigt med produktfotos, tekst eller illustrationer er foreståeligt. Find eventuelt inspiration hos andre sider, evt. pengeinfo.dk

3 Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering også kaldet SEO, er ofte det der lokker de besøgende til hjemmesiden. SEO har stor effekt, og vælger du at få eksterne ressourcer til at arbejde SEO på din hjemmeside, så vil du uden tvivl kunne se/mærke en forskel. Du vil se en forbedring i besøgstallet og den kan være alt fra en fordobling til meget mere.

Profilbillede

SEO eller konverteringsoptimering - Hønen eller ægget

Peter Bæk

Hvis man har en hjemmeside som sælger noget, så er der altid en afvejning mellem hvad der skal vægtes højest. SEO eller konverteringsoptimering.

I forhold til at tiltrække organiske besøgende fra Google er det bedst med lange tekster, hvor der er flettet de rigtige søgeord ind. Teksten skal samtidig helst være above the fold for at aspejle vigtigheden af indholdet for Google.

Det modarbejder lidt konverteringsoptimeringsprincippet om, at du gerne skal have produkter (på en webshop) eller call-to-action knapper på en affiliate-side eller firmaside højt oppe på siden.

Typisk er det heller ikke en stor væg af tekst der konverterer bedst.

Hvad prioriterer andre her?

Med venlig hilsen

Peter

Oplevelsesgaver.net

ændret af Peter Bæk (25.02.2020)
Profilbillede

God hjemmeside

Nicky Christensen

Det er jo ikke kun ovenstående man skal tænke på her - Det er en god blanding af det hele. En god hjemmeside er en der henvender sig til målgruppen, som kan konvertere o.lign. Det sker selvfølgelig på baggrund af noget af det der er nævnt.

Mvh
Nicky
WordPress Guiden

ændret af Nicky Christensen (19.02.2020)

Jeg er ganske enig med Nicky!

Dbh,

Peter fra Støvsugerland.

Profilbillede

Arbejd arbejd arbejd...

Jesper Fried Vive

Sidder og kæmper med SEO, ilnkbuilding osv. Der er rigtig mange ting at have styr på, men en spændende udfordring som forhåbentlig giver lidt afkast hen ad vejen til siden :-) Tager imod alle tips og tricks.

Mvh Fotograf Jesper Fried Vive
https://friedvive.dk/

Gode råd at have i mente til vores hjemmesider hvor man kan købe tøj med nørde og heavy metal inspireret designs. Vi gør meget ud af at have professionelle fotos til at fremvise vores produkter og det kan vi se giver god respons.

ændret af Carsten Pedersen (18.02.2020)
Profilbillede

Glem ikke linkbuilding

Jesper Christensen

Super god artikel - men glem ikke linkbuilding, selvom det kan være svært at finde links til nogle brancher - som f.eks. byggematerialer som skruer, beslag og værktøj

Mvh

Jesper
www.nettoskruer.dk

ændret af Jesper Christensen (13.02.2020)

Ja, linkbuilding er en vigtig del af SEO - både intern og ekstern linkbuilding. I forhold til linkbuilding i branchen for håndværk og byggematerialer, så ja, kan det være svært - men her handler det jo så om fx at finde nogle relevante gæsteblogs inden for den branche og få lov til at skrive gode indlæg der (med links). (:

Tak - helt enig i dine tiltag, som vi har implementeret på vores webshop. Dog vil jeg mene du også mangler konverteringsoptimering som et fjerde punkt.

Profilbillede

Super nice liste!

Poul Jensen

Jeg vil helt sikkert bruge det til at optimere min nye hjemmeside om facaderenovering

ændret af Poul Jensen (06.02.2020)
Profilbillede

Fed liste!

Sofie Laursen

Super fed liste!
Den vil jeg sende videre til denne tandlæge

Profilbillede

Hastighed er utrolig vigtigt.

Carsten Jensen

Vi har for nyligt opdeteret vores hjemmeside Tandlæge Frejlev. Dette har betydet flere opkald og flere mails fra de SEO indsatser vores marketingsbureau laver for os.

 

Mvh

Carsten

Vi har trods vores lidt forældet design på hjemmeside fin trafik og konvertering. Vi er begyndt at kigge mere ind på SEO nu.

 

MVH

Hundepension Hafran

Profilbillede

Brugervenlighed og tilføjelse til design

Emir Degirmenci

En anden rigtig god ting at fokusere på er brugervenlighed og konverteringsoptimering. 

 

En lille tilføjelse til design delen. Ift. farverne så skal det korrekt nok som du siger afspejle ydelserne. Så fx er det advokatfirma nytter det ikke noget, at have regnbuefarver som ikke ligefrem afspejler seriøsitet. Derudover er det vigtigt, at farvepaletten bare spiller. Jeg har fx for nyligt lavet design for autotransportfirmaet og her har jeg forsøgt at vælge farver, er både er lidt neutrale, lidt stærke i det og som "ligger" "godt" på hinanden. De afspejler desuden lidt seriøsitet, men ikke for meget. 

 

Mvh

 

Informativ peger godt indlæg!

Med venlig hilsen,
peter danielsen fra anybetonline
 
Profilbillede

Husk det visuelle

William Møller

Super godt indlæg!

Vil lige supplere til punktet indhold: jeg har haft super gode erfaringer med, udover at have godt indhold, også at arbejde på det visuelle og formatteringen (det har jeg f.eks. gjort på siden om ergonomiske kontorstole).

F.eks. kan man på Iconfinder.com finde flotte visuelle ikoner, som er gratis. Derudover er det vigtigt at bruge bullet points, så de besøgende ikke bliver overdynget med tekst.

Ovenstående tiltag har forøget besøgstiden på vores side. Google har meget fokus på brugeroplevelsen, og en høj besøgstid sender et positivt signal til Google. Det får din side til at rangere højere.

Bh William

Er helt enig i vigtigheden af det visuelle; fotos, infografikker og brugervenlig opstilling af content. Fx som det er gjort på de fleste blogindlæg på Chanson.dk

Udover at det kan øge besøgendes tid på websiter, vil Google også ofte belønne det visuelle og brugervenlige - og det vil derfor også have en positiv effekt for SEO. 

 

Venlig hilsen

Albrerte Knudsen 

Profilbillede

Go artikkel

Jonas Elgaard

Tak for indput, må have kigget lidt på min SEO :)

Mvh

Jonas fra Arctineering

ændret af Jonas Elgaard (14.11.2019)

Jeg er fuldstændig enig. Jeg vil dog gerne tilføje at SEO er også en mere langtidssigtet plan, det er derfor en god ide at starte google ads op eller andre markedsføringskanaler op samtidig med SEO, da SEO kan tage tid før det giver en god effekt. Derudover hjælper facebook ads også på SEO i kraft af at, der kommer flere social signals. 

 

Mvh

Emir

https://vedtankenskraft.dk

ændret af Emir Degirmenci (18.10.2019)
Profilbillede

Retargeting kombinationen er guld værd

Henrik L

Er enig med Majas kommentar. Det fungerer virkelig godt at kombinere de to ting, og man opnår en god mulighed for et ganske fornuftigt roas. Klar anbefaling herfra også 

/ Henrik

Trend.dk

Profilbillede

SEO kombineret med FB / Insta ads

Maja L

I forlængelse af kommentaren med Google Ads, synes jeg også FB/insta ads er et fantastisk supplement i seo indsatsen. Den trafik du trækker ind organisk kan du ofte billigt og nemt ramme i retargeting kampagner ved at installere et FB pixel på din side. På den måde får du vedvarende mulighed for at fremme dit budskab iblandt meget interesserede leads. Det er en super kombination, der ofter giver en flot roas! 

Vi har haft stor succes med det på DesignHaver

 

Profilbillede

SEO bør kombineres med Google Ads

Morten R. J.

Super godt indlæg Ann Christensen. SEO er klart noget som er relevant for alle som er på nettet. Hvad enten de hører inden under det private eller offentlige, så er SEO vigtigt.

Det vil jeg uddybe med, at SEO har 3 underkategorier, som udgør emnet samlet set. Disse er indhold, teknik og autoritet. Teknik vælger jeg at uddybe yderligere, fordi den skaber værdi på flere måder.

Teknisk SEO omhandler blandt andet at have en hurtig load tid på hjemmesiden. Det er godt for den enkelte bruger, da brugeroplevelsen bliver mere behagelig. Udover det giver det også bedre organiske placeringer såvel som billigere klikpriser på Google Ads. Det er værd at have med om man hører inden under det private eller det offentlige. På den måde bør SEO viden kombineres med Google Ads for at få det mest optimale resultat.

Super fint indlæg! Det vil jeg helt sikkert kunne bruge til min virksomhed.
Vi sidder lige nu og arbejder på at få flere organiske salg.
Jeg håber vi kan ligge nummer 1 på flere.

Fx. Ledige lejligheder i København
Lejeboliger i København 

osv.

Om BoligDK

BoligDK gik online i 2018. Siden har vi oplevet en stor interesse fra både kunder og partnere. Vi vil gør det nemmere og mere inspirerende for både lejere og udlejere at finde hinanden. Teamet bag BoligDK har stor erfaring inden for boligbranchen og arbejder meget passioneret for at yde en god service. Vi har lejeboliger i hele Danmark og vores udvalg opdateres hver dag med nye boliger. Vores koncept er baseret på en lang række troværdige samarbejdspartnere, som hver dag tilføjer nye lejeboliger til vores website. BoligDK stræber efter at være din fortrukne partner - vi giver dig det største overblik over lejeboliger i Danmark.https://boligdk.dk/


Vi overvejer at køre adwords på bl.a. keywords som: Køreskole Svendborg, men vi er ikke sikre på om det er gode keywords. Vi prøver at ranke på det ift. SEO, hvad synes I?

 

Mvh

Din kørelærer i Svendborg

 

God artikel - tak!

Enig, fint indlæg.

Jeg arbejder på flere websites med søgeordsoptimering, og ved at benytte Searchterm reporten i Google Ads, får jeg et præcis data på hvor godt de enkelte søgninger fungerer og konverterer. Fin pejling til hvilke af mine sider der skal have flere links, såvel som prioriteres ift tekster.

I øjeblikket arbejder jeg med en side omkring ejendomsmæglere og boligsalg. Det er en portal for boligsælgere, hvor der er guides til hvordan man opnår det bedste boligsalg, og herunder opnår god ejendomsvurdering udvælger den bedste ejendomsmægler.

Ved siden af hjælper jeg Legalhero.dk med opnå placeringer på "advokathjælp" og andre ord.

Jeg kigger også at optimere på søgningen "boligadvokat", der på Google ligger med klikpriser over 100kr/klik (!) for at ligeg i top3. Så her kan organisk trafik være ret meget værd.

 

Fantastisk artikel, godt arbejde!

 

 

Jeg er enig med at konverteringsoptimering mangler som punkt og hvad med online marketing i det hele taget. 

Hvis du laver en investering i at bygge en hjemmeside eller webshop som skal kunne konvertere besøgende til leads eller kunder så er trafik vigtigt og her er SEO forståeligt nok nævnt men hvorfor ikke adwords eller facebook ads. Det er ofte en hurtig måde at komme i gang på.