Loading…
Tilbage

Statsforvaltningen bliver til Familieretshuset fra 1. april 2019


25-03-2019 15:18:10

Statsforvaltningen bliver til Familieretshuset, og i en overgangsperiode vil siderne og selvbetjeningsløsningerne på borger.dk blive opdateret.

Det kommer til at ske fra torsdag den 28. om aftenen, hvor selvbetjeningsløsningerne bliver taget ud af drift, og til mandag den 1. april, hvor Familieretshuset formelt bliver indviet.

I må bære over med, at links og information vil blive tilpasset i overgangsperioden. Vi regner med, at Familieretshusets hjemmeside - familieretshuset.dk - samt borger.dk vil virke fint den 1. april.

Hvad betyder det for artikelimporten?

De fleste sider af siderne vil fortsat kunne importeres fra borger.dk. Dog er der enkelte undtagelser:

- siderne om bidrag. Her vil vi i stedet henvise til at linke til eller importere siden med links til alle familieydelser: Familieydelser - https://www.borger.dk/OrphanData/familieydelser-standardside (ArticleID: 764)

- to nye skilsmisseguider: 'Når I går fra hinanden - ikke fælles børn' og 'Når I går fra hinanden - fælles børn'. De har en anden struktur, end borger.dk´s almindelige standardsider, og det vil teknisk ikke blive muligt at importere dem. I er meget velkomne til at linke til dem.

- 'Huskeliste til flytning' - https://www.borger.dk/bolig-og-flytning/flytning_oversigt/huskeliste-til-flytning (ArticleID: 4060) - kommer i en ny version, som også vil få en anden struktur, og siden vil fremover ikke kunne importeres. I er meget velkomne til at linke til siden. Navn: 'Flytteguide' og URL: https://www.borger.dk/bolig-og-flytning/flytning_oversigt/flytteguide

Ved jeres første artikelimport efter den 1. april, skulle I gerne få de opdaterede sider med links, der virker, som de skal.

Spørgsmål om artikelimporten kan sendes til admin@borger.dk


Med venlige hilsner

Redaktionen for borger.dk